HELP MEE o:

Hoii meisjes (en als er jongens zijn ook welkom!),

Ik zit dus met een probleempje… Ik was verliefd op een jongen, we noemen hem M (-:, en hij is zo lief en zo schattig enz… maar ik zat dus laatst in de les met hem, jaja we hebben dezelfde lessen, en mijn BFF zei tegen me dat M super schattig naar me keek enz… like O-M-G HAPPY :hugs: Maar ik heb dus gevraagd of hij een keer wou afspreken en dat wilt hij!!! YESS maar dus dan denk ik erobver om het tegen hem te zeggen… ach ja.

Maar dus… dat is niet t enigste :flushed:

Ik ben dus verliefd op een jongen, die noemen we W (; en ik praat nooit met hem maar hij kijkt wel steeds naar mij…? :s uhm vind hij mij dan ook leuk?

WIE MOET IK NU KIEZEN??

xoxo alvast bedankt <3

Je zegt verliefd te zijn op W, terwijl je nooit met hem praat? Misschien ligt die verliefdheid dan niet zo diep en gaat het je vooral om zijn uiterlijk. Ik zou gewoon met M afspreken en zien wat er gebeurt?

ja klopt, maar W heb ik een soort van wel gesproken via WhatsApp, mij hij blokkeerde mij…

Ben je nu op twee jongens tegelijk “verliefd”? Lol. Die tweede jongen moet je niet als hij je blokkeert, dus laat hem maar zitten. Als iemand naar je kijkt, betekent het niet dat hij meteen verliefd op je is. :’)

Die W is t niet waard als hij je blokkeert, spreek af met die andere en zie wat er gebeurt. Je hoeft ook niet direct ‘verkering’ te nemen, je kunt gewoon leuk iets samen gaan doen, hem leren kennen en zo.