Help me! Wat voor kamer?

Heey girls!
Ik zit in een dilemma. Ik mag van m’n ouders m’n kamer restylen. En nou weet ik al wel een beetje wat ik wil. Er zijn twee stijlen die me het leukst lijken, maar ik weet niet welke ik moet kiezen. So, help me.
De eerste is een soort van Indian style: dus dan neem ik een oranje muur (de rest wit) en dan wil ik een paar van die kussens met zo’n print en olifanten/boeddha beeldjes (ik weet het boeddhisme is meer iets uit tibet, maar ik ben gewoon gek op boeddhabeeldjes), ik doe niet te veel, want ik weet dat het dan te druk wordt.
Een beetje zoals dit:

http://2.bp.blogspot.com/_Kv3qhodhcbE/SL1gfIIqtKI/AAAAAAAAEv8/1wLPJSyEGj0/s400/n593815089_963716_9081[1].jpg

De tweede stijl is een, denk ik, iets rustigere stijl: ik verf dan alle muren een soort lichtgroen, en maak er een beetje een natuurkamer van dus een mooi lijst met een grote plaat van de natuur erin, en gewoon een beetje zo’n buiten effect creëren (een soort Veluwe, maar dan op m’n kamer, want I<3 de Veluwe)
Een beetje zoals dit:

http://farm4.static.flickr.com/3535/3206734309_15e6389882.jpg

(ik kon geen beter plaatje vinden, maar dit laat een beetje dat natuurgevoel zien door die blaadjes op de muur
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
XOXO

Ik denk dat de 2e stijl een betere keus is. Die ben je minder snel zat en kan je makkelijker veranderen met wat andere accesoires. :grinning:

Ik denk dat je eerste keus dan het mooist is. Maar je zou misschien alsnog een beetje een natuur gevoel daarin kunnen laten zien zeg maar door een aantal planten of bloemen neer te zetten?

Ik vind die tweede keus leuker, een fel oranje muur raak je denk ik best wel snel zat. Ik vind het behang op de tweede foto juist leuk (:

Ik vind de tweede stijl leuker.

Oe stijl 2 <333

de eeerste vind ik leuker

Ik zelf zou voor geen van beiden gaan ;3
Maar als ik moest kiezen zou ik de eerste doen want ik ben meestal wel van de kleurtjes enzo. Maar zo’n soort kamer kan je alsnog rustig houden hoor.
Ohja btw, je kunt daar toch ook gewoon veel planten inzetten ofzo? In een hoek zo’n hele grote, dat is gaaf man. Heb je ook alsnog een beetje dat natuurgevoel

je kan toch ook planten schilderen op de muur van foto 1?

ik zou eerder gaan voor een kamer als deze:

http://paperglueetc.files.wordpress.com/2009/03/scrapbook-room.jpg

Tweede

Hihi, lekker verschillend iedereen.

Wat ik zou doen als ik niet kon kiezen, was gewoon allebei doen. Dan neem je bijvoorbeeld die 2e stijl en dan maak je 1 zithoekje in je kamer met een heleboel kussens in de 1e stijl. Waarschijnlijk staat het totaal niet bijelkaar maar dat maakt niet uit X]

Moeilijk! de tweede vind ik wel een beetje kil, alhoewel je van de eerste wel snel zat word.

http://www.hammondsfitted.net/images/ranges/modern_classic/rialto/main_rialto_white.jpg

zoiets is ook wel behoorlijk richting de tweede kamer, redelijk rustig en toch leuk!

Meiden, jullie helpen echt, want ik moet echt van m’n paardenbehang af. :S

Moeilijke keuze.
Als je een niet zo’n wispelturig persoon bent (zoals ik dus wel ben) zou ik gaan voor de eerste. De kleuren spreken mij meer aan. Maar ik weet zelf dat ik zoiets echt snel zat ben. Ik heb een kamer met knalrode vloerbedenking en ik vind het nu echt verschrikkelijk. Dus dan zou ik écht voor de tweede gaan, want het is echt niet leuk om in een kamer te zitten die je eigenlijk zat bent…

Met een beetje creativiteit kun je ze allebij wel pakken ;]

Ik zou zelf voor de eerste stijl gaan, omdat ik wel houd van een beetje kleur. De tweede stijl zou ik echt snel zat worden als het té rustig en té wit is. Verder zal je zelf moeten kiezen, het is een kwestie van smaak hè :’)

ik zou voor de 2e gaan,

dit is ook vet;

http://img534.imageshack.us/img534/6771/tumblrkxp6mszsms1qzu1fj.jpg

ik zou de 1e doen, maar met andere kleuren