help me met mn slaapfeest geef tips!

hoi ik ben een meisje van 11 en word 12 op 27 januari dan geef ik een slaapfeest ik heb al een ding; we gaan een thuiscursus taartjes bakken doen! maar dit zijn vragen aan jullie: leuke meidenfilms, grappige meidenspellen en veel meer als je dingen weet zeg t please ps: een van mn vriendinnen is dan ongesteld weten jullie wat ik dan moet doen om t haar naar dr zin te krijgen?

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/slaapfeestje-151143.msg5180887.html#msg5180887
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/slaapfeest-tips-95822.msg9749290.html#msg9749290
http://forum.girlscene.nl/forum/crea-bea/slaapfeestje-213721.msg9966219.html#msg9966219

http://mens-en-samenlevin…laapfeestjesleepover.html

Ik gaf rond die leeftijd ook een slaapfeestje.
Ik weet nog wel dat we elkaar blind gingen vlavoeren en dat we gingen ‘meelhappen’. Eerst een snoepje uit een bak met water vissen, met je mond! Zonder je handen te gebruiken. En daarna meteen een snoepje in een bak met meel.
Ook hadden we elkaar gemummificeerd. Met simpelweg w.c. papier, van boven tot onder! Iedereen vond het leuk.
Maar ja, tegenwoordig doet de generatie 12-jarigen dat natuurlijk niet meer. Dan hebben ze het over mode, jongens, nagels lakken, schoenen…

Nee joh, die zitten dan de hele avond met hun BlackBerry te pingen naar elkaar tijdens het kijken van een 16+ meidenfilm. :’) Zo’n beeld heb ik nu in mijn hoofd van 12-jarigen, hihi.

Wat ik deed op die leeftijd was gewoon heel veel eten in huis halen met vriendinnen :’) En dan zagen we zelf wel wat we gingen doen.

Ik gaf toen ik 11 was ook een slaapfeestje, wij hapten snoep uit een bak met water en we deden ‘koekhappen’ dat er koek aan een touwtje hangt en dat je geblinddoekt, zonder je handen, dat ding moest opeten/pakken. Voorderest een film gekeken en samen friet gehaald. Niet zo modern, maar wel erg leuk. (ik ben nu 12)

Ga na dat taart bakken een leuke film kijken. Doe een nachtwandeling. Nagels lakken. Chocoladefonduen. De leukste dingen ontstaan tijdens het feest.

Oh en ga niet keihard lopen gillen op straat 's nachts. Dan bellen mensen de politie… =)

goeie ideeen zeg! nee we pingen niet 3 van de 5 hebben een simpelle telefoon:P wat voor films zijn leuk? trouwens mumificeeren is wel melig haha

Wij gingen de film Limo van Kus kijken (die meiden bent, u know) toen 'n vriendin 13 werd. We hebben ons kapot gelachen en vielen daarna in slaap omdat hij zo saai was. Maar 't is wel leuk om hele kinderachtige films te huren.

Ik ging toen zo’n spel doen… Volgens mij heette dat ‘Giebelen’… Dat vond ik echt helemaal geweldig :’)

Heel veel films zijn leuk. Alle meidenfilms lijkt. Twilight, Meangirls, Bring it on, Valentine’s Day etc.

zou best kunnen maar das tog met een leugen detector??

^ Ja?

Film kijken.

Je kunt ook na de cupcakes 's avonds met z’n alle pizza’s bakken, in groepjes van 2 of 3 en dan wedstrijd houden wie de mooiste bakt? (:
Fotoshoot houden met een bepaald thema : Chanel, Louis Vuitton, etc…
En films huren inderdaad

we zijn met zn 5en