help inspiratie nodig. probleem: NEDERLAND

nou kijk… ik vind het echt super leuk om te fotograferen maar er is één probleem genaamd: NEDERLAND.
er is hier gewoon niks leuks te fotograferen behalve mezelf ( :bowing_man: ) dus dat is het ook gelijk, het enige wat ik doe zijn zelfportretten… DUS HELP… wat kan ik fotograferen in de buurt wat leuk is… ik vind het zo zonde want het is zo leuk en mijn camera staat hier maar een beetje te verstoffen :bored:

Er is echt meer dan zat om te fotograferen in Nederland maar je zult er soms naar op zoek moeten gezien niet alles in je eigen woonplaats te vinden is.
Ga na bij jezelf wat je leuk vind om te fotograferen of probeer eens wat nieuws uit. Natuur, architectuur, macro, mensen, dieren. Echt genoeg keuze, ook in Nederland.

As i have also finded some graphics photographics for the spotify premium layout and the thats really user much friendly.

Precies dit! Vraag andere mensen model te staan, dieren, close-up, bloemen

Hey!

Ik heb net eens ingetypt op het internet: fotoplaatsen Nederland en kwam op heel veel uit. Zelf ben ik van België dus ben niet zo thuis in Nederland, als je ooit naar België komt is Doel een plaats waar veel fotografen foto’s gaan trekken.

Succes!

Misschien kun je naar een andere stad/dorp die je nog niet kent? Meestal zie je dan, net als op reis, zoveel mooie nieuwe dingen. Voor mij werkt dat iig wel zo!