HELP, ik heb een klein balkon!

Hallo allemaal!

Sinds een tijdje woon ik op mezelf, en ik had nog niet echt omgekeken naar mijn balkon. Maar nu het zo lekker weer is, wil ik lekker op mijn balkonnetje zitten. Het is echt super klein (1,90m x 1,50m). Misschien dat jullie leuke creatieve ideeën hebben om het gezellig te maken?

Alvast bedankt!

Kan je niet buiten gaan zitten ergens?

Planten/bloemen in van die mandjes ophangen? Een mooie tuinstoel die past met zo’n klein klaptafeltje (hadden ze laatst bij de action).

Ik wil ook een balkon.

Ik zou er zo’n loungeseat bankje neerzetten. Heb je meteen plek voor 2 en kun je leuk aankleden met kussentjes om het gezellig te maken.

Zo’n bankje bedoel ik:

En hier nog wat andere inspiratie:

http://ext.homedepot.com/community/blog/wp-content/wpuploads/Urban-Bookish-Balcony-2_alt.jpg

http://www.clickinteriores.com.br/wp-content/uploads/2013/08/tiny-designarthouse-2.jpg

Help ik heb geen balkon :p.
Nee maar wat je balkon ruimtelijker kan maken is door op de grond een leuke vloer te leggen van kunstgras of hout ofzo.

Super leuk, alleen zon bankje past dus denk ik al niet. In iedergeval niet als ik nog iets van een tafeltje er bij wil… :frowning_face:

Mijn moeder vertelde dat vand e action ook al, heb ik net gemist:((

Wij hebben er eentje van zo’n 1.20 breed, dus dat past wel!
Vaak hebben zaken zoals de Kwantum zoiets wel.

Of zoiets, deze is maar 1.05: http://www.wehkamp.nl/tuin/tuinmeubelen/tuinmeubelen/sens-line-tuinbank/C30_8H6_8H6_528637/?BC=BES&cm_mmc_o=PwlkblfCjCaAbECjCaAbE_zELCjCDnoxNI&cm_mmca1=15056-2E6245BE-CAE2-45AA-B7E4-37A0781D76D7#extraInformatie

Ik vind 1,50 bij 1,90 nog best ‘groot’ voor een balkon? Het is in ieder geval niet superklein.
Maar ik zou er een leuk, klein houten bankje neerzetten met leuke kussens (die je er ook af kunt halen als het weer minder is) en bloembakken neerzetten/ophangen. Klein houten tafeltje erbij, lantaarntje oid en het is al heel gezellig. (:

Oh dat is ook een leuk idee! Ik zat de hele tijd te denken aan 2 stoelen met een tafeltje! Nu nog iets goedkoops vinden!

Oh, ik ga je niet kunnen helpen, maar ‘balkon’ in het Vlaams dialect betekent ook ‘borsten’. Dus ik vond je titel heel apart. :’)

Ik zou het gewoon gezellig maken met veel kleur en bloemen (kan ook neppe, dat je zo’n bloemenslinger aan de reling van je balkon hangt)

Ik heb een balkon van 160x200, ik heb er een steigerhouten bankje van 160cm op staan, een steigerhouten tafeltje van 30x30 en een palmpje

In het engels inspiratie zoeken krijg je ook altijd erg leuke dingen mee:

http://allhomedecors.com/wp-content/uploads/2011/07/inspirations-of-small-balcony.jpeg

http://server1.discoversouthwestnm.com/images/1.bp.blogspot.com/-dEdADOB5pQ4/UF_eV11a9xI/AAAAAAAAAKY/Luw6TWZAdEM/s1600/Simple+balcony+ideas.jpg

Ik heb een klap balkon tafel ding, en dat is er ruimtebesparend! Die hang je dus over de rand van je balkon heen, en het tafelblad kan je dan zo omhoog klikken. Lekker vage uitleg, sorry XD Weet niet meer waar vandaan, even kijken of ik 'm op internet kan vinden.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjOKSYc5pPwRHpmnynO4UYihMaAtKPgll3MkBpchGV9ViaV8eZ

Zoeken op balkon hangtafel :’) Succes!

Qua stoelen of sfeer dingen heb ik geen idee, ik sleep altijd mijn binnen stoelen naar buiten als het lekker weer is :stuck_out_tongue: Geen geld voor iets anders XD

Een tuinstoeltje met een tafeltje. Anders balkondeuren open en in de deur opening gaan zitten.

Ik vind jouw balkon groot vergeleken wat mijn vriend en ik in het eerste appartement hadden :flushed: Die was 1.50m bij 1.40m. En we hadden zo klap tafeltje aan de rand hangen, 2 bloembakken die je over de rand kan hangen en 2 klap stoeltjes, konden we toch nog een beetje zitten buiten! En een grasmatje kan al sfeer brengen en misschien van die buiten posters die ze bij de action hebben :slightly_smiling_face:

Super leuk idee!