HELP. Ik ben bezig met spaghetti maken!!

Hé, ik ben op dìt moment bezig met spaghetti maken, voor de allereerste keer.
Maar ik heb een vraaag:

Op de verpakking staat dat ik bij de gehakt 2 eetlepels olie moet doen, ja oké. Maar moet ik er dan ook nog van dat boter bij doen??

Ik heb trouwens wel van croma “Mild met olijfOLIE voor het bakken van vlees en kip.”

Moet ik daar gewooon 2 eetlepels van doen??

REAGEER SNEL A>U.B.!

Dankjee

Als ik gehakt klaarmaak, doe ik er helemaal niks in omdat het al heel vet van zichzelf is!

Bij gehakt doe ik zelf nooit iets omdat er uit gehakt al heel veel vocht komt en het zonder olie dus ook goed lukt.
2 eetlepels olie lijkt me sowieso vrij veel. Als je toch iets er onder wil doen dan zou ik een beetje olijfolie doen (en dan verder geen boter of iets).

ik doe een scheutje olie altijd

Als je half om half gehakt of varkensgehakt hebt hoef je er geen olie bij te doen, als je rundergehakt hebt wel.

geen olie of boter gebruiken, zit vet genoeg in.

rundergehakt hoeft meestal ook niet hoor? ik heb dat laatst weer zonder gemaakt en dat kan ook.