Help deze jongen in nood

Hallo allemaal!

Ik weet dat advertising & spam verkeerd en fout is, maar ik wil heel graag een schoolwedstrijd winnen.

Ik moest namelijk voor een schoolopdracht een filmpje maken voor Sense, een organisatie van de GGD. Alle audiovisuele opleidingen in Gelderland Oost doen hier aan mee, en alle filmpjes worden op het kanaal van Sense Oost geplaatst, dus dit is niet om geld/fame te verdienen.

De wedstrijdregels zijn vrij simpel, de 10 filmpjes met de meeste views worden bekeken en daaruit kiezen ze het beste filmpje. Helaas heb ik niet de beste social media status dus ik vind het erg moeilijk om mensen te bereiken die mijn filmpje willen bekijken. Ik heb inmiddels al een groot publiek bereikt, maar dit kan altijd nog verder groeien!

Ik ben namelijk wel van mening dat ik kans maak om de wedstrijd te winnen, maar zonder views lukt dit helaas niet. Ik zou het daarom erg waarderen als jullie een kijkje willen nemen en misschien wel wat feedback kunnen geven zodat ik mezelf kan verbeteren.

Alvast bedankt!
ps. ik begrijp als deze topic verwijderd wordt, wat ik overigens uiteraard wel jammer zou vinden. Maarja het zij zo.

Ik vind 't heel tof dat ik kan mededelen dat je op dezelfde school zit als mij en vind dat je een tof filmpje hebt, maar helaas mag je geen reclame maken en zijn jongens hier verboden

-