Help, bultje op lip en muggenbult op wang :(

Hallo allemaal,

Ik heb een probleempje want morgen is de schoolfoto dus ik alles een beetje voor bereiden zie ik ineens in de spiegel dat ik een bultje op mijn lip heb…
En ja het bultje is wel rood net als mijn lip maar je ziet het wel :frowning_face: en het maakt niet uit hoe ik lach je ziet het.
Ik heb al 2 jaar op rij een lelijke schoolfoto gehad en ik wou dit jaar een mooie :frowning_face:
Dus heeft iemand misschien tips hoe ik het bultje minder kan laten opvallen met wat dan ook?
XXX

Misschien kan je lippenstift opdoen ? Of anders is het denk ik gewoon heel erg balen ! Succes ! x

Ja ik denk het ook want lippenstift werkt niet :frowning_face: Zucht en nog veel erger , ik kwam thuis zag ik ineens dat ik drie dikke grote muggenbulten heb op mijn wang :frowning_face:

Ik heb ze geprobeerd weg te halen met foundation maar omdat het muggenbulten zijn zag je ze nog best wel goed zitten :frowning_face: Zucht volgend jaar beter foto dan maar :frowning_face:

Nog tips zijn welkom, voor bultje op lip en muggenbulten in gezicht xx

Kan je dat bultje op je lip niet camoufleren met concealer en daarna lipstick eroverheen?

Ik zou er ook concealer aandoen en je lippen een kleur geven met lippenstift zodat het niet echt opvalt. Bulten op mijn lip heb ik ook vaak. En met concealer kan ik altijd perfect ongewenste dingen op mijn huid verbergen ( en wees gerust, die zijn er vAAk )

Als het een troost mag zijn, ik sta dit jaar met blauwe ogen en afschuwelijke kringen op de klasfoto. :bored:

Schijnt dat als je een hete lepel op een muggenbult drukt dat door de hitte de eiwitten denatureren (de werkzame stoffen vallen dus zegmaar uit elkaar) wat dus sowieso de jeuk ed zou moeten stoppen. Misschien helpt het ook tegen de zwelling? Je zou het kunnen proberen, pas op dat de lepel alleen niet té heet is haha.