helluppp

Heey meiden,

Ik heb een probleem ik heb mijn lg g2 zondag laten vallen en nou doet het touchscreen het niet meer, waardoor ik mijn pincode niet meer kan invoeren. En doordat ik mijn pincode niet kan invoeren kan ik geen foto’s overzetten op de computer van mijn telefoon. Want hij geeft het apparaat wel weer maar als ik er op klik zit er niks in. Ik denk omdat ik mijn pin moet invoeren dat dit een soort beveiliging is. Ik heb al een andere mobiel besteld maar op mijn lg g2 staan nog een heleboel dierbare foto’s van mij weet iemand hoe ik een soort van mijn telefoon kan hacken zodat ik alsnog die foto’s eraf kan halen en op mijn computer kan zetten?

xxxx

via het snoertje met de computer verbinden?

Jaa maar dat is dus het probleem dat heb ik al gedaan maar doordat ik mijn pincode moet invoeren op mijn telefoon en dat niet meer kan doordat het beeld helemaal kapot is geeft hij niks weer is een soort beveiliging dat niet iedereen zo alles van je telefoon kan halen.

Dat is op zich best vreemd, ik kan ook op mijn telefoon via de laptop als ik geen pincode heb ingevoerd. Nu heb ik een Samsung, dus misschien ligt het daaraan. Heb je de foto’s op je sd kaart of op je telefoon staan?