Hellpp!! Ik weet niet meer wat ik moet.

Het is nogal een lang verhaal.

Ik heb nu drie jaar een vriend, een half jaar geleden heb ik hem erop betrapt dat hij met een ander meisje had gecamt waar hij foto’s van heeft gemaakt! (naakt)
Van de week was ik weer bij hem. Ik heb hem een half jaar terug gevraagd of hij nooit weer contact met haar wilde hebben dat was goed zei hij. Nou niet dus.
Hij camt nog steeds met haar. Hij vraagt haar, haar kleren uit te doen, haar borsten te zien en nog veel meer. Ik voel me enorm gekwetst. Ik heb het hem verteld dat ik het weet. Dat ik dit niet wil. De eerste dag was ie nog begripvol en lief. Maar nu een dag later mag ik het er alweer niet over hebben… Hij wil het vergeten punt uit! Maar dat kan ik niet. Ik ben bang dat het mijn vriend alleen maar om de seks gaat. In mijn vorige twee relaties is het ook zo gebeurt dat ze serieus met iemand in bed lagen. Ik heb nu bijna het idee dat heel veel mannen zo zijn.

Wat denken jullie hiervan? Zou je het uitmaken of hebben jullie tips om het aan te pakken? Het is namelijk de tweede keer dat ik hem betrap!

heel erg bedankt alvast.

Ik zou het uitmaken. In deze relatie wordt je alleen maar gekweld tot het uiterste. Als hij nu niet wil veranderen zal dat in de toekomst waarschijnlijk ook niet zo zijn. Je kunt wel een eeuwigheid wachten maar daar wordt je alleen maar ongelukkig van.

najaa waar slaat dát op?! dan heb je al zo lang een relatie en dat doet hij dat? je zou toch denken dat als jij vraagt of hij dat nooit meer wil doen, dat hij dat dan ook niet doet?! Ik snap dat je je enorm gekwetst voelt, alsof hij meer dan één iemand nodig heeft ofzo. maar goed, ik zou met hem daarover praten. of hij misschien iets mist of iets in jullie relatie. Zelfs al doet hij dit vind ik dat je het toch moet proberen om de relatie in stand te houden. Het zou zonde zijn van de lange relatie. Maar bedenk ook; genoeg is genoeg en houdt de eer aan jezelf! als hij nog eens zegt dat je het er niet over mag hebben en hij niet verbeterd zou ik het wel uitmaken… succes meid!

Dump hem!

Ik wil juist steeds met hem praten. Weten waarom hij het heeft gedaan enzo. Dan kan ik het misschien indenken of begrijpen. Het enige antwoord wat ik krijg. Jij bent alles voor mij. Weet niet waarom ik het deed was een grote fout.
Ik heb hier dus niks aan,., want hij heeft meer dingen gezegt… bv dat hij geen contact met haar had. Dat was dus ook niet waar.
Ik heb hem zonet gevraagd of hij een brief wou schrijven voor mij. Waarom en hoe hij zich voelde…

Ik vind het idd ook zonde… ik voelde me echt mezelf bij hem, dat is de reden dat ik hem niet kwijt wil. Maarja zo vertrouw ik hem nooit meer, en daar doe ik ook mezelf alleen maar pijn mee. Wil niet altijd piekeren of zoiets WEER gebeurt.

bedankt voor jullie reacties !!

Je kan met hem praten, maar je kan het toch niet begrijpen of je indenken.
Hij had het niet moeten doen, en je moet hem dumpen.
De klootzak. Zoiets doe je niet, zeker niet na 3 jaar, fucking hell en zéker niet als je vriendinnetje je er al op betrapt heeft en gevraagd heeft of je het contact wilde verbreken. Je kwelt jezelf er alleen maar mee, je blijft toch altijd piekeren, dus maak het uit.

Dit is echt helemaal waar! Verdoe je tijd niet met hem, jij zal nooit begrijpen waarom hij zoiets doet omdat het waarschijnlijk niet in jou zou opkomen om uberhaupt zoiets te doen. Je maakt het nu alleen maar moeilijk voor jezelf.

Ik had het al uitgemaakt bij de 1e x dat ik dat had ontdekt.

Dump hem hij is jou niet eens waard hij houdt je alleen maar aan het lijntje.

Je hebt geprobeerd er met hem over te praten maar hij weigert dat? Ik graag me af hoe hij reageert als je zegt dat je helemaal niks meer met hem te maken wil hebben!

praten, en dumpen hoe moeilijk het ook is. ken je niet maar weet zeker dat je veel beter verdiend;)

wow, heftig hoor…
ik zou die uitleg van hem wel eens willen weten!
ik hoop dat je er een beetje uitkomt, met of zonder hem.

Pff, wat lullig.
Als ik jou was zou ik me al helemaaaal niet meer fijn voelen in die relatie en het uitmaken… Natuurlijk is dat heel erg na 3 jaar, maar ik zou dan echt liever single zijn. Ik kan je in ieder geval vertellen dat niet alle jongens zo zijn! Soms lijkt het wel zo, en het lijkt soms ook heel moeilijk om een betrouwbare jongen te vinden. Maar ze zijn er :slightly_smiling_face:

Wat een verschrikkelijke vriend heb je, sorry, maar dit dóé je toch niet!
Zeg hem eerlijk wat je er van vind, en luistert hij niet, bedenk in jezelf dat het dan gewoon klaar is. Zeg dan gewoon dat je het niet accepteert langer en je het uitmaakt.
Of maak contact met dat meisje? Als hij er niet is, zoek haar MSN/Hyves of iets dergelijks en zeg dat hij bezet is door jou maar dat als zij zo’n sloerie moet uithangen ze misschien een echte vriend kan zoeken.

Dat meisje weet heel erg goed dat ik zijn vriendin ben.
Me vriend heeft dat wel vaker tegen haar gezegd, en tsja… ik kan dat meisje wel een email sturen, maar msn heb ik wel. Maarja mijn vriend zit fout.
Waarschijnlijk lacht zij zich ondertussen wel dood.

Ik heb tegen me vriend gezegd dat ik hem de eerste week niet wil zien. Eerst zelf alles maar goed op een rijtje zetten… wat niet echt lukt :frowning_face:

Toch bedankt allemaal!!!

Wat een #$%^&*&^%$#$%, als ie dan zo graag naakte vrouwen wilt zien, ga dan porno kijken ofzo.

Ik zou haar zeggen dat je haar gedrag echt niet vind kunnen, dat ze een sloerie is maar jij je verder niet naar haar niveau verlaagt. En dan naar je vriend toe en vragen wie hij kiest: of jou met jouw normen en waarden, of haar.

Hij zegt waarschijnlijk toch dat ie kiest voor de TS, dat zei ze namelijk al. Maar ik denk niet dat ie dan echt gaat veranderen omdat het al de 2e keer is? Hmm.

Dat is het punt ook een beetje. Ben gewoon bang dat hij zo is. Dacht dat hij volwassen was en het echt niet weer deed. Maar blijkbaar dring ik niet tot hem door ofzo !! Zo voelt het tenminste