Hele ongelijke wimpers

Tja, ik heb altijd gelijke wimpers gehad, maar sinds ongeveer 3 weken zijn mn wimpers heel ongelijk. De wimpers van mn linkeroog zijn gewoon zoals ze altijd al waren en de wimpers van mn rechteroog zijn veel langer opeens. Heb gewoon dezelfde mascara etc.
Mijn rechterwimpers zijn ook echt de wimpers die ik altijd al heb willen hebben…
Bij niemand kan het echt gelijk zitten, maar het is echt niet normaal… De rechterwimpers krijg ik ook niet korter, of naja, dat het zo lijkt.
En dan wil ik ze persee gelijk krijgen en dan doe ik steeds weer extra mascara met als eindresultaat hele zwarte, dikke, lelijke wimpers.

Maar ik overdrijf niet, het valt ook écht op!

Hebben jullie dit ook (gehad) of tips hiervoor?

Heb je al op internet gekeken voor je probleem? Wie weet staat er ergens een heel goede tip. Zelf kan ik je niet helpen, al denk ik dat je het beste je mascara dun op kan doen of zelfs niet…Succes nog!

^ik heb al gezocht ja, maar kan niks vinden.
Vanavond anders maar s in t Engels zoeken…

Bedankt iig!

Hoe vaak draag je mascara? Misschien breken ze af of zijn het nieuwe wimpertjes. Ik had een week geen mascara gedragen en nu zijn ze allemaal weer aangegroeid. Bij mijn rechter ook mistte ik gewoon een heel stuk.

Misschien even geen mascara meer dragen, zodat ze weer kunnen aangroeien.

Haha, ik heb ooit de helft van m’n linker wimpers verschroeid met een aansteker, het is gelukkig allemaal weer recht gegroeid. Geduld denk ik?

^bedankt allebei.
Ja, maar het probleem is, er is een stuk extra aangegroeid en niet afgebroken etc.

Volgende week vakantie, dus zo min mogelijk mascara op. Hopen dat het helpt.

Iemand nog tips?

Nee, behalve eventueel bijknippen als het zo erg opvalt, dat ze iig evensnel weer groeien.

^kan je dat ergens laten doen zover je weet? Ik durf dat zelf echt niet aan haha.
Misschien een schoonheidsspecialist proberen?

Ach nee joh, gewoon zelf proberen. Het gaat toch maar om een klein stukje, best ver van je oog af. Zou IK niet iemand voor gaan betalen, maar als je het niet durft kun je dat doen ja