Hele droge voeten.

Heej,

Ik heb best wel een irritant probleempje, ik heb echt super droge voeten. Het is echt niet normaal meer, de onderkant en zijkant zitten vol met witte vellen huid.

Scrubben en veel voedende creme heb ik al geprobeerd en dit werkt niet, ik weet echt niet wat ik verder nog kan proberen.

Mijn zus had het trouwens ook heel erg, en zij heeft ook al veel geprobeerd.

Misschien kan je eens langsgaan bij de pedicure of bij een drogist navragen wat zou kunnen helpen? Heb je er ook last van in de zin van pijn/jeuk, dan kun je misschien ook langs de huisarts gaan? Misschien heeft die er wel een zalf/ crème voor… Hopelijk ben je er snel vanaf!

Je zou dit kunnen proberen. Het is gewoon bij de drogist te krijgen. Het is wel wat aan de prijzige kant, maar het helpt enorm goed. En anders zou ik inderdaad even langs gaan bij een pedicure.

http://www.vitaminstore.n…kloven-exfoliating-socks/

Ik heb geen pijn of jeuk, ik vind het er gewoon niet zo charmant uit zien! Helaas heb ik niet super veel geld te besteden =(

Klinkt als voetschimmel…
Daar krijg je ontzettend droge voeten van…en omdat je zus het ook heeft kan het bijna niet anders voetschimmel is namelijk super besmettelijk

Ik had het ook, met één voet en heb toen lamisil gekocht.
Het kost geloof ik 10 euro, maar je hoeft het maar een weekje te gebruiken en dan wordt het al stukken beter!
Gewoon te krijgen bij de drogist

http://www.farmaline.nl/d…IHBk4vorbECFbMJtAodC2EATg

Hier is het goedkoper, maar als je niet geld te besteden hebt is het inderdaad lastig. Je zou zo’n schraper of iets dergelijks kunnen kopen en elke dag olijfolie of een creme speciaal hier voor dik opsmeren voordat je gaat slapen en dan oude sokken aan doen.

Bedankt voor de tips =) Ik zal gaan kijken voor lamisil en elke avond mijn voeten nog dikker insmeren haha.

zorg dan wel even dat je zus het ook doet, anders heeft het geen zin :stuck_out_tongue: