Heb jij je eigen blog?

Ik zit er al een tijdje aan te denken om een blog te beginnen en vandaag ben ik op het punt gekomen om er één op te starten :slightly_smiling_face:
Mijn blog zal gaan over dingen die ik leuk vind of mij inspireren of juist niet.
Dat kan gaan over een boek dat ik heb gelezen, foto’s of plaatjes die ik tegen ben gekomen, kleding, tv series, makeup looks noem het maar op.

Er zijn vast wel meer meiden die een blog hebben. Waar gaat jou blog over? En misschien is het ook leuk om een link erbij te zetten naar je blog toe.

Ik ben erg benieuwd! :slightly_smiling_face:

(p.s. weet iemand een goede pakkende blogtitel voor mijn blog? Ik weet er nog geen)

Ik heb alleen een tumblr, zit wel aan een blog te denken.

Dit.
Oh wacht, ik heb wel een blog :grinning_face_with_smiling_eyes: Mijn 365 dagen blog, maar ik zit te denken aan een blog waar ik puur mijn aankopen laat zien en bijhoud, ook voor mezelf.

Ik heb een blog waar ik mn outfits, aankoopjes en gewoon alledaagse dingen post. :slightly_smiling_face: Link staat in mn handtekening.

Ja dat is ook leuk!

Wooh, gaaf gedaan zeg die style van je blog! Doe je het al lang?

Ik heb 2 tumblrs :’) Waar ik ook wel eigen dingen upload zoals gifs en simpele edits maar niet echt een blog vind ik…

ik heb een tumblr en ik heb het koud

Thanks! Met blogspot is het heel makkelijk om een layout the maken haha.
Ik heb 'm sinds juni 2010 :slightly_smiling_face:

ik heb tumblr, maar geen persoonlijke blog (:

Mijn blog gaat over verschillende dingen, bijvoorbeeld een outfit post of ik schrijf een stukje. Meestal zijn het lifestyle dingen, omdat ik dat ook het leukste vind! www.hopelivelaugh.blogspot.com

http://www.bloggenenzo.blogspot.com
ik heb er pas 2 berichtjes op XD
ik heb er veel verwijdert

Ik heb een beauty blog met Make up looks, tutorials, Win acties maar ook posts over hippe trendy online webshops. Heel veel Beauty en Lifestyle dus ! Alles kan je terug vinden via http://www.sunseeree.blogspot.com of via http://youtube.nl/Sunseeree :relieved:

Ik ben wel van plan om een blog aantemaken.

Leuke blog!

Ik had een modeblog, samen met een nicht, maar eigenlijk is dat een beetje verwaterd. Om veel volgers te krijgen moet je namelijk regelmatig wat posten en daar gaat best veel tijd in zitten. De eerste weken lukte het allemaal wel, maar het werd steeds minder.

Nu heb ik wel nog een teken-blog:) Elke keer als ik wat heb getekend plaats ik dat op m’n blog! Dat stimuleert ook wel om vaker te gaan tekenen.
Dit is 'm: www.sarelleeuw.blogspot.com

http://forum.girlscene.nl…og_4/list_messages/225415