Hartkloppingen

Hellooo,
vorige week lag ik s’avonds in bed, en ik lag er al zo’n 10 minuten. Ik lag gewoon rustig op mijn mobiel te spelen, etc. En ineens ging mijn hart een paar seconden helemaaaal te keer. Ik schrok hier heel erg van. Ik werd erna ook even heel vaag misselijk.
Maar daarna was er helemaal niks meer. Een paar jaar geleden had ik ook regelmatig last van hartkloppingen, maar die kreeg ik vooral als ik veel trappen moest oplopen. (dus inspanningen)
Ik heb er toen niks mee gedaan en vorige week kwam het zo ineens dus weer uit het niets…

Ik heb het aan mijn moeder verteld. Zij zei dat ze vroeger er ook last van heeft gehad en bij haar waren het paniekaanvallen. Ze heeft er nu ook medicijnen voor. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat het bij mij een paniekaanval was omdat ik volledig relaxt in mn bed lag. Mijn moeder zei dat ze na zo’n aanval begon te klappertanden van de kou, en dat had ik ook niet.

Misschien iemand hier die iets over weet?

PS: Ik rook niet, drink met mate, drinkt geen koffie en af en toe thee, redelijke conditie

Ik zou er voor nu niet teveel achter zoeken, maar wel even in de gaten houden of het vaker gebeurt, en zo ja: hoe regelmatig en in welke situaties. Als het aanhoudt dan zou ik even een afspraak maken bij de huisarts, al is het alleen om iets uit te sluiten.

Ik heb ook regelmatig hartkloppingen, ook gewoon zomaar. Ik vind het alleen niet erg genoeg om voor naar de dokter te gaan dus ik volg dit topic even :slightly_smiling_face:

Bel even de assistente van de huisarts. Zij kan vaak wel vertellen of het nodig is er even naar te laten kijken of niet. Wij zijn geen dokters, ik zou dit soort informatie niet aan Girlsceners vragen maar aan een gespecialiseerd iemand.

Kan geen kwaad om mee naar de dokter te gaan, maar misschien toch even kijken of het niet gewoon eenmalig was. Als je erbij tenminste niet echt naar werd, licht in je hoofd, zwart voor je ogen (al is dat mss lastig te zeggen omdat je plat in bed lag).

misschien zijn het bepaalde leeftijden (ik hoop het)
heb het zelf ook wel eens, maar last? nee. gelukkig niet!