Haren tijdens sporten

Halloo,

Ik heb een boblijn en daar heb ik dan vooral last van met sporten. Ik doe dan mijn haren in een staartje en met klipjes de rest vastzetten. Maar ik heb vrij glad haar (en door zweet natuurlijk nog gladder) en als ik dan ren gaan ze er vrij snel uit, dus ik moet die klipjes om de minuut er weer opnieuw indoen en dat is echt zwaar vervelend.
Als ik de klipjes niet indoe, dan zit mijn haar de hele tijd in mijn gezicht en zie ik de bal niet meer (ik speel basketbal) :woman_facepalming:

Echt heel erg vervelend allemaal dus ik vroeg me af of jullie hier misschien ook last van hadden en wat jullie dan zouden doen/of iets weten?

(En ja ik kan mijn haar ook langer laten groeien en dat zal ik de volgende keer ook tegen de kapper zeggen maar daar heb ik nu niet echt veel aan :slightly_smiling_face:)

Thanks!

een staart in en dan een haarband?

zo’n brede zwarte (of witte) haarband, dat houd iig alle haren uit je gezicht.

Dat heb ik ook al geprobeerd maar omdat mijn haar glad is gaat hij er de hele tijd uit…
En haarband en klipjes ook maar dat werkt ook al niet :expressionless:

misschien kan je een andere soort haarband gebruiken ofzo? ;p

er staat toch net een artikel over elastiekjes die beter blijven zitten??
http://www.girlscene.nl/beauty/haar/2009/zenner/stay_in_hair_elastieken

ja maar het gaat bij mij om de losse haren die net niet lang genoeg zijn om in een elastiekje te doen…

zo’n haarband met van die hapjes erin… uh ik zoek wel een foto.

Haarband;

http://i37.tinypic.com/rhrjm9.jpg

Resultaat;

http://i34.tinypic.com/35ktzqc.jpg

Of;

http://i35.tinypic.com/2py1bhf.jpg

Allemaal van zenner btw.

Jee bedankt!
Daar had ik nog helemaaaal niet aan gedacht en ik ga er overmorgen eentje kopen, dan kan ik meteen kijken of dat werkt :grinning:

ik heb schuifspeldjes die heel erg stroef zijn, die kan je waarschijnlijk wel bij je kapper kopen en bij ons verkopen ze ze ook in de Lisette winkel voor de opleiding voor kappers… je kan het altijd proberen =) bij mij blijven ze echt prima zitten!

anders gel? Haha ik vind het zelf behoorlijk smerig maar beter dan haar in je gezicht. Zelf doe ik altijd speldje en staartje, werkt perfect.

hmm, inderdaad zo’n haarband met van die hapjes xd. en eh, heb je al is van die hele stroeve klipjes geprobeerd? moet je even bij DA ofzo vragen, die hebben ze meestal wel. en verder helpt misschien zo’n stoffen haarband wel? niet zo’n dunne dus, maar zo’n best wel dikke. die kan er eigenlijk niet uitvallen.

Ik heb ook heel glad haar en had vroeger hetzelfde probleem tijdens het rennen. Nu gebruik ik al een tijdje die haarband van zenner (uit het bericht hierboven en dan de laatste foto) en heb ik er totaal geen last meer van!

Edit: zie nu pas dat dit een heeeel oud topic is :’)

Een jongen van mijn middelbare school had ook net zo’n rotlengte qua haar, maar sportte heel veel. Hij gebruikte een haarband. En dan niet zo’n gladde, maar met van die hapjes zodat hij beter grip had.

Wat misschien werkt is aan twee kanten invlechten en van die twee vlechten een staart maken. Ik heb zelf laagjes en ook vrij glad haar en bij mij blijft dit goed zitten.

Ik heb ook vrij glad haar, waardoor als ik mijn haar in een staart doe, alsnog haar voor m’n gezicht valt. Vaak gebruik ik dan heel veel gel/haarspray?