Hard Rock Café Forum!

Hallo mensen!
voor de fans van het Hard Rock Café is er nu dit forum. ;3

Voor de mensen die niet weten wat het Hard Rock café is : Het Hard Rock Café is begonnen in amerika als een normaal hardrock café, en is uitgebreid naar europa, china, enzovoorts. Overal, in de grote landen, bijv. Duitsland staan verschillende Hard Rock Café’s. In het hard rock café kan je natuurlijk drinken/eten, maar er hangen ook gitaren en spullen van artiesten en bands aan de muur.

Ik ben in het HRC van Florence, Istanbul, Keulen, Venetie en Amsterdam geweest, en dat was echt geniaal.

Post hier je ervaringen met het HRC!

een paar plaatjes van verschillende HRC’s :

http://www.google.nl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://www.restaurantsofmanchester.com/photos/american/hardrock-restaurant.jpg&sa=X&ei=UNLwTrGIGYeBOoH8nL4B&ved=0CAwQ8wc&usg=AFQjCNEBYNWv6JvOP0Huw9Ykm8BjiSmGjQ

http://www.google.nl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://img.batcdn.com/images/original/hard-rock-cafe-paris-parijs-4.jpg&sa=X&ei=fdLwTufyA4aYOsHrjbMB&ved=0CAwQ8wc4GA&usg=AFQjCNHufKSNule-JvHUi1XHqepBDudoSg

http://www.google.nl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://www.adnkronos.com/IGN/Assets/Imgs/provvisori_1/hrcfrnz--400x300.jpg&sa=X&ei=1NLwTuPpOoyYOtLf8ZYB&ved=0CAsQ8wc&usg=AFQjCNGi-blgsvLZpSoDB5yzLy7ANUlgZA

Ik vind die Hard Rock cafés altijd zo mooi ingericht. Ben zelf naar HRC in Parijs en Lissabon geweest, en die in Lissabon was echt de hemel want buiten was het 42 graden en daar binnen 20 graden. Dat was ook meteen de enige plek in Lissabon waar airco te vinden was. Daar heb ik toen heel wat uurtjes doorgebracht.

Ik ben in het Hard Rock Cafe in Venetië geweest. Vond het best wel chil
verder nog nergens terwijl ik wel de kans had om er in Londen binnen te gaan.
Maar in de zomer gaan ik en mijn vriend een weekje doorbrengen in Las Vegas in het Hard rock hotel.

Ik ben in het Hard Rock Cafe in Berlijn en Moskou geweest. Wel leuk, maar wel duur.

Ik ben in die van Londen geweest!
Duurduurduur… reserveren was ook een hell. Ik mocht uiteindelijk ook gewoon naar binnen lopen om foto’s te nemen. :slightly_smiling_face: (mijn ouders hadden de puf niet om te wachten)
Dus dat wordt Hard Rock Café’s bezoeken als ik met m’n vriend op vakantie ga! ^^

Ik ben alleen in die van Barcelona geweest, vond alles vooral dúúr, ben alleen naar de wc geweest en heb in het winkeltje gekeken xD.

Oooooh I love HRC!! Overal waar er een zit en waar ik ben, ga ik er naartoe, ik reserveer altijd genoeg geld om er te eten. Vaste prik: die burger met bacon en cheddar cheese en het supergrote toetje met brownies, pecannoten enzovoorts (ik vergeet de namen steeds.

Mijn lijstje:
Key West Florida
Parijs 2x
London 2x
Berlijn
München
Keulen
Rome
Venetie
Amsterdam meerdere keren (maar ik vind die heel slecht!)
Kroatie (maar dat was een nepperd volgens mij haha)
Barcelona
Cozumel Mexico
Cancun Mexico (we wilden hier eten, maar konden hem niet vinden, uiteindelijk zijn we toen naar die op cozumel geweest, maar op het vliegveld zat een shop van Cancun, dus ik had er wel shirtjes van haha)

Istanbul staat niet op de site?? Is dat niet ook een nepperd? Zo ben ik er ooit in kroatie geweest, maar die staat ook niet op de site…

Die in Lissabon is leuk : ) Mensen die er werkten toen ik er was waren ook súper aardig!

Haha nu vraag ik me af hoe duur dat dan is want in Rome zit er ook een en daar ga ik binnenkort heen :3

Ben alleen in Rome en Amsterdam geweest. Vooral Rome was heel erg druk!

Trek er gerust ruim 30 euro pp voor uit :wink: Ikzelf nam altijd 50 euro mee, maar daar hield ik meestal wat van over en als ik er heen ga doe ik het ook uitgebreid.

Hmm maar gewoon hoofdgerecht + drinken is al wel bijna 30 euro dus? Jammer voor een student :stuck_out_tongue: wie weet, als het echt heel mooi is (A)
Maar je moet dus ook reserveren enzo? Poeh ingewikkeld, dan ga ik wel gewoon alleen naar de wc daar haha.

Ooooh leuk :grinning: Het is mijn doel om in alle HRC geweest te zijn, haha (:

Ik ben al geweest in:

  • Amsterdam (2x)
  • Keulen
  • Rome
  • Bangkok
  • Firenze
  • Londen
  • Parijs
  • Berlijn

De leukste vind ik nog steeds die van Londen en Bangkok.

Ik denk dat je met 1 drankje en een hoofdgerecht het wel red met 30 euro. Reserveren hoeft niet overal, maar het kan wel handig zijn. Dus aan het begin van de middag alvast even langs om te reserveren voor 's avonds. Bij sommige kan je ook online reserveren.

Als je zo’n Roma Pass koopt (wat trouwens echt aan te raden is), moet je eens kijken of er in dat boekje geen bon zit voor het Hard Rock Café. Toen wij gingen kregen we een gratis dessert of drankje. (:
Bij de Berlin Welcome Card zit trouwens ook zo’n bon.

Ben alleen in die in Amsterdam en London geweest, en deze zomer naar Rome :stuck_out_tongue:

Ik ben in Barcelona geweest :slightly_smiling_face:

Ik ben alleen in die van Parijs geweest :slightly_smiling_face:.