'Hangend' ooglid

Heee! Ik heb de laatste tijd last van een ‘hangend’ ooglid. Als ik mijn ogen open doen zie je bij één oog geen ooglid, alleen wimpers, maar bij m’n andere oog zie je nog een stukje ooglid. Bij foto’s valt dat héél erg op, en omdat ik volgende week schoolfoto’s heb wil ik het liever weg hebben (als dat kan?). Ik ben er niet mee geboren ofzo want ik heb even terug gekeken naar oude foto’s en daar had ik dat niet.

Weet iemand misschien wat er aan te doen valt/wat het is?

heb je geen foto? ik snap je uitleg niet.

ik heb dat ook een keer gehad toen ik jonger was, weet niet meer wat het was, heb toen een zalfje meegekregen van de dokter. maar weet niet of jij het zelfde hebt natuurlijk

Op volwassen leeftijd kan ptosis ontstaan, als het niet weggaat bestaan er behandelingen voor.

Ooglidcorrectie. Heeft mijn vader ook gehad zo’n hangend ooglid, en hij is heel blij dat hij het gedaan heeft! Is ook niet gevaarlijk ofzo.

-

naja bij mij zie je me ooglid niet eigenlijk LOL : D

Ik zie het niet. Misschien handiger om recht voor je een foto te maken?

Bedoel je nou dat je ooglid zelf wat meer naar beneden hangt, of dat het gedeelte boven je ooglid, dus tussen je ooglid en je wenkbrauw, over je ooglid heen hangt/dikker is? Ik heb nu zelf namelijk het laatste, en ik weet niet wat het is.

^ Nee, ik weet niet precies wat er is, maar het is óf dat mijn ooglid bij een oog dikker is, of een oog minder goed opengaat, wacht ik zal ff een tekening maken op paint :’)

http://i52.tinypic.com/314pgdd.jpg

Oke niet duidelijk…

:laughing:

Je kan proberen donkere oogschaduw erop te doen.Zodat het minder opvalt.

http://mens-en-gezondheid…n-informatie-en-tips.html

http://www.leerwiki.nl/Ha…den_verbergen_met_make-up

http://www.makemeover.org/

Hoop dat dit een beetje helpt.

Ok iets beter misschien (google):

http://i51.tinypic.com/2w35g1k.jpg

Dat heb ik dus bij een oog, maar bij m’n andere oog zie je dat stukje ooglid niet maar zit m’n oog helemaal tegen mijn… gezicht(?) aan.

Het is wel duidelijk hoor… maar dan heb je inderdaad een hangend ooglid, ik zou er eventjes mee langs de dokter gaan, het kan ptosis zijn inderdaad. Ja ik vroeg het me af omdat ik zelf dus het andere heb en nog niks heb kunnen vinden over wat het is (maar ga binnenkort naar een oogarts), dus ik dacht ‘wauw een lotgenoot!’
Maar ja, ik kan je niet helpen verder, succes

^ Hmm oke… En weet je misschien ook wat de dokter eraan gaat doen? Want ik wil eigenlijk geen operatie. Maar ik denk ook niet dat het over gaat door medicijnen ofzo.

heb je lenzen? Mijn opticien vertelde me dat als je lenzen meerdere jaren gebruikt, dat je oogleden kunnen gaan hangen omdat je telkens met die dunne huid zit te prutsen. Als het je echt dwars zit kan je een ooglidcorrectie overwegen.

ik heb dat al bij beide ogen zolang ik me kan herinneren, dus oogschaduw is aan mij niet besteed :stuck_out_tongue: maar het kan inderdaad dat ik er later last van ga krijgen, maar dat zien we dan wel weer :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nee ik draag geen lenzen. Pff ik hoop echt niet dat het ptosis is ):