Hakken

Hallo lieve girlscene-mensjes!

Ik had even een vraagje. Ik ben echt he-le-maal gek van hakken. Alleen, ik ben zo rond de 1.75, dus dat in vergelijking tot mijn vriendinnen best lang. En daarbij komt nog dat mijn vriendje maar iets van 5 cm langer dan mij is. Dus nu was mijn vraagje, zouden jullie dan hakken kopen? Voor gewoon op een feestje. M’n vriendje is er dan wel, maarja ik ga niet echt naast hem lopen dan ofzo, snap je? Ik ben echt helemaal gek van hakken enzo, alleen ik vind het ook weer zo stom om boven m’n vriendje uit te steken. Dus, wat zouden jullie doen?

Alvast bedankt! (:

Mijn vriendje was sowieso kleiner dan mij en ik deed het gewoon. Ik hou zelf ook niet van die lullige hakjes van 5 cm. Het is bij mij hoog of niks :stuck_out_tongue:

Ik zou gewoon hakken dragen, bij mij zijn eigenlijk al mijn vriendinnen rond de 1,75 en langer en je vriendje kan nog groeien :wink:

Oke, bedankt voor jullie reacties! En @bullybread, ik hou daar ook niet van, haha het moet echt hoog zijn ja! (:

Ik ben 1,71 draag oom gewoon hakken… Maakt niks uit

Als jij je er zelf goed bij voelt en je het gewoon heel leuk vindt om hakken te dragen zou ik dat gewoon doen hoor :slightly_smiling_face: je vriendje vindt het vast niet heel erg als jij een stukje groter bent?

Modellen zijn minimaal 1,75 en dragen ook torenhoge hakken… Gewoon doen waar jij zin in hebt! :slightly_smiling_face: