haarverf onnatuurlijk gezocht

hoii,

ik ben opzoek naar haarverf in onnatuurlijke kleuren voor een leuk prijsje (of gratis als je het toch maar in je kast heb staan)
ik ben vooral opzoek naar de kleuren blauw en paars, maar als je een roze of rode heb dan mag je dat ook gerust even melden, graag meteen ook de prijs erbij te zetten.

mijn maximale uitgave voor een potje/tube kan ik niet precies zeggen licht er een beetje aan of die nieuw is en welke kleur en merk.

oh ja en als mensen nog iemand zoeken voor de kappers opleiding in noord-Brabant en je kan mijn haar goedkoop verven in een on natuurlijke kleur mag je ook best melden.

(sorry voor mijn slechte spelling, en ik twijfel of ik wel op het goede forum zit maar oke)

groetjess

Ik zou eerlijk gezegd niet aan een onnatuurlijke haarkleur beginnen als je niet het geld hebt om het bij te houden. Als je al wilt beginnen door goedkoop ergens verf vandaan te krijgen… Onnatuurlijke haarkleuren vervagen vrij snel en je moet ze dus ook goed bijwerken en dit kost ook weer geld.

http://www.ebay.com/itm/LA-RICHE-DIRECTIONS-HAIR-DYE-COLOUR-CHOOSE-ALL-COLOURS-/180860034546?var=480100746431&_trksid=p2056016.m2518.l4276

Er is hier een aparte haarkleuren topic voor bij beauty dacht ik.

^ La riche directions vervaagt super snel, is mijn ervaring. Leuk voor een paar weekjes, maar dan heb je t wel weer gehad.