Haartjes op mijn bovenlip

Heeey, ik heb haartjes op mijn bovenlip en daar stoor ik me echt aan (omdat ze zwart zijn, en blondines hebben er geen last van want hun haartjes zijn blond, daar ben ik jaloeers op ><) Op het begin ging ik het scheren (DOM DOM DOM), maar nu niet meer. Ontharingscreme heb ik al geprobeert, en harsen ook, maar het werkte helemaal niet. Met een pincet lukt ookal niet, daar zijn ze veelste klein voor. Iemand nog tips om ze goed weg te halen ? (ik ga ze niet laseren, omdat het te duur is en er een kans is dat de haartjes terug komen. Ze kunnen echt DEFINITIEF weggaan alleen dat duurt jaren).
Ene mascha had zo’n filmpje over hoe je haartjes moet verwijderen met een touwtje, maar dat werkt dus niet. (Niet bij mij, kennelijk deed ik wat fout en moet ik nog meer oefenen voor resultaat)
Ik heb ook zo’n mannelijke scheergloed (je weet wel, als mannen klaar zijn met scheren hebben ze zo’n gloed, groen achtig), en daar schaam ik me ook voor.

Iemand goede tips? :’(
PS: ik weet dat er hier al topics van zijn, alleen de gouden tip staat er niet in ><

Ik zit ook met deze probleem… Alleen ik doe het nu via pincet maar als ik mezelf in spiegel kijk zie ik nog steeds donkere dingen op mn bovenlip… :frowning_face: ik volg deze topic &vat deze maar op als een up…

Als jij je er zo aan ergert (wat ik me goed voor kan stellen) zou ik toch maar overwegen om het weg te laten laseren. Ik zag laatst ook een apparaat ik een tijdschrift waar je het zelf mee kon laseren ofzo, maar dat zal wel duur zijn. Ik weet niet meer hoe het heet, zal zo even voor je kijken:)

ik hars die haartjes altijd

Of bij uhm teleshopping op tv hebben ze een Wizzit, elke keer als ik die reclame zie ik wil hem zograag… Heeft iemand daar ervaringen mee?

Harsen werkt niet zo goed bij mij :frowning_face:
(misschien kan ik het beter met iemand anders erbij doen)

Ik ben ook benieuwd of die Wizzit daadwerkelijk ook werkt, vele dingen @ reclame zijn gewoon miskopen.

maar als je dan bijvoorbeeld foundation op die groene ( ja ik vind t altijd groenig? ) gloed doet, lijkt het dan niet normaal?

Dan worden al die haartjes wit, en staan ze nog meer in de spotlight.

oh oei, ik heb gehoord dat iets met citroensap ook zou helpen?

kan het tijdschrift zo snel niet vinden, zal vanavond nog even goed zoeken. Maar sowieso, er staat dat binnen een paar beurten de haartjes weg zijn, maar wat heb je dan nog aan dat apparaat? :stuck_out_tongue:

Masha had een nieuw filmpje hoe je je snor kan waxen even googlen en je vindt het.

zoekfunctie

lezen voordat je commentaar geeft -…-

Volgens mij kon je ze ook laten bleken :relieved:?

Als ik jou was zou ik die wiz it echt niet kopen ziet er echt heel prut uit!
ik zou naar de schoonheidssalon gaan en kijken wat zij er van vinden want blijkvbaar heb je alles al geprobeerd.
succ6!
x

Je kan het zelf bleken door spul te halen bijv. bij de DA of Etos ofzo, geen idee of dat ook voor je gezicht is maar ik zou het daar maar is gaan vragen.
En met dat touw werkt juist wel, maar je moet het door iemand laten doen die het goed kan. :wink:

Upje! Ik zoek nog steeds voor goede tips.

ga eens naar een schoonheidsspecialiste die weten altijd we de beste manier om de haartjes weg te halen. ik heb ook van die hele donkere haartjes en bij mij doen ze dat weg halen met een soort wax en dat doet het heel goed want ik heb dan 4 tot 6 weken geen haartjes meer en het is helemaal niet zo duur ongeveer 14 euro per behandeling geloof ik

iedereen zegt wel bleken enzo maar ik zal egt niet zelf kloten ermee! das eg nie zo slim en als je donker bent dan zijn blonde haaren egt heel raar