haartjes op buik

de titel verraad het al, ik heb haartjes op mijn buik vlak onder mijn navel. ze zijn niet heel goed te zien maar ze zijn wel donker en ik voel me er niet echt fijn bij. ik wil ze ook niet afscheren ofzo want dan scheer je ook de blonde haartjes weg en die komen dan ook als zwarte haartjes terug:P maar ik heb het gevoel dat ik echt de enige ben die dat heeft en ik wil eigenlijk even weten of het heel raar en lelijk enzo word gevonden $

Dat is normaal hoor!
Bij de een zie je het wat meer bij de ander, maar ik vind het niet heel raar óf lelijk.
En anders kun je het best harsen of epileren. ;o

Je bent NIET de enige die dat heeft :slightly_smiling_face:. Je kan het ook epileren/harsen als je er écht heel veel last van hebt? Maar het valt niet op hoor, niemand gaat daarop letten.

Natuurlijk niet. Ik heb er zelf ook last van.
Hoogstwaarschijnlijk letten mensen er niet op, iedereen heeft wel iets waar hij/zij niet tevreden over is. Als je er erg mee zit, kan je harsen/blonderen overwegen. :slightly_smiling_face:

Je bent echt niet de enige… Ik epileer ze altijd weg omdat ik dat toch prettiger vind
Als je dat ook wil gaan doen moet je wel regelmatig ook scrubben anders heb je kans op ingegroeide haartjes en dat ziet er ook niet bepaalt mooi uit
xx

Heb ik ook!
Ik doe zo’n harsstrip onder over die haartjes en trek ze in tegen gestelde richting weg. Eerst is het dan beetje rood, maar dat trekt gauw weg. Maar ik laat het binnen kort toch maar bij de schoonheidspecialist doen:P

Ik heb het zelf ook, bij mij heb ik op mijn buik verder ook dunne, donkere haartjes dus harsen staat vreemd bij mij xD ik draag gewoon monokini/semikini (die met die streep in het midden) in de zomer, probleem opgelost.

Harsen denk ik, sowieso niet gaan scheren.

Haha :grinning_face_with_smiling_eyes: Oeps dan? Ik scheer ze 3 keer per jaar en ze blijven gewoon 1/3 jaar dan weg :’)?

Ik scheer ze ook weg :’)

Epileren doet wel erg pijn (met dat rotding van mijn moeder dan x)).
Maar ik weet niet of scheren goed is eigenlijk, de één zegt dat het goed werkt en de ander juist niet.

Ik had zwarte haren onder mijn navel. Ik werd er gewoon onzeker van, het viel niet supererg op, maar mijn vriendinnen zeiden bijvoorbeeld wel: hé, je hebt best wel donkere haren onder je navel. Eerst scheerde ik ze weg, maar dan moest ik dat elke dag doen. Epileren ging wel, maar dan moest dat wekelijks. Toen heb ik besloten ze weg te laten laseren, ik voelde me echt onzeker daar over! Die schoonheidsspecialiste, die zei trouwens dat ik ze wel weg kon scheren, daar worden ze niet donkerder van, van epileren juist wel! Nu, na een zo’n 8 laserbeurten (of hoe je zoiets ook maar noemt), is het een stuk minder geworden. Was wel duur trouwens, maar het is maar net hoeveel je er voor over hebt. Eens in de zoveel tijd scheer ik het nog een beetje bij, maar het ziet er een stuk beter uit… Nouja… Dit was dus niet een duidelijke tip. Ik heb trouwens ook eens gehoord over blonderen? Kun je volgens mij ook bij de schoonheidsspecialiste laten doen, maar daar heb ik verder geen ervaring mee!

ieghh ik heb dat ook ): ik durf ze er ook niet af te scheren, en harsen auwiee

hmmm toen ik 13 jaar was had ik dit ook, maar om de één of andere reden zijn ze met het ouder worden lichter geworden ofzo? Nu zie je ze bij mij niet meer…

Scheren zou ik niet doen, harsen doet dan weer pijn dussssss ik zou ze bleken als ik jou was! :slightly_smiling_face:

Good luck!

^ btw, niet met bleekmiddel voor je hoofdhaar… Maar met bleekmiddel voor wenkbrauwhaartjes :stuck_out_tongue:

met een pincet ofzo kan je het makkelijk weghalen xD.

Ik heb dit ook een beetje, ik ben de enige die het ziet, vriendinnen zeggen altijd dat ze niks zien. Je kan bij de schoonheidsspecialiste waarschijnlijk wel om hulp vragen? (:

Ach, waar een mens zich al niet druk over kan maken…

Ik heb ze ook, en toevallig heb ik ze gisteren weg geschoren!
Gewoon, met een scheermesje.

En als ze terugkomen, ga ik er gewoon weer met een scheermesje overheen!

@worteltjestaart

Maar dan blijf je wel bezig he… Ik weet niet hoe erg het bij jou is of bij de TS natuurlijk, maar ik moest dan wel elke dag dat weg scheren, want anders zaten er zwarte stoppels!

Ik heb ooit gelezen dat wanneer je in de zon ligt, je haartjes vanzelf bijkleuren…dus lichter worden