HAARSTYLISTEN EN VISAGISTEN GEZOCHT

Styled by YOU! is een styling workshop voor jonge creativelingen die graag stylist willen worden. Ashlee Janelle Danso is een upcoming freelance fashion stylist die de deelnemers begeleid door ze alle ins en outs te leren op het gebied van Fashion & Styling. Als eindopdracht sluiten we altijd af met een Styling fashionshow.

Voor de fashionshows zijn we opzoek naar haarstylisten/visagisten die graag backstage willen werken om de haarstyling/visagie te doen op TFP-basis.

Styled by YOU! houdt dit keer een kleine modeshow in het Nolimit jongerencentrum in Amsterdam van ongeveer 10 - 15min. De modeshow word een aankondiging/intro van onze exclusieve fashionevent die niet meer in samenwerking met het jongerencentrum zal zijn, maar een begin van Styled by YOU! die zich gaat loskoppelen.

Voor het NoLimit event die volgende week zaterdag 31 maart plaatsvindt zijn we weer opzoek naar visagisten en haarstylisten die graag de make up of de haarstyling voor de show zouden willen doen. Zou je het leuk vinden om deel te nemen aan het SbY event? En ben je op die dag de hele dag beschikbaar?

Stuur dan een mail naar styledbyyou.styling@gmail.com met mininaal 4 foto’s van je portfoliowerk.

Styled by YOU!

Volgensmij mag dit niet. weet ik niet zeker

Volgens mij ook niet.

Reclame.