Haar..

Hallo meiden en misschien heel misschien jongens.
Ik ben een meisje met bruin haar
en ik heb een hele blanke huid die moeilijk bruin word…
maar ik merk dat ik de laatste tijd veel haar op me lichaam heb het is echt irritant want ik ben ook nog is heel blank…
Dus het ziet er niet uit, niet qua arm haar ofzo maar meer op me buik en zo net boven mijn kont…
het is echt niet leuk :frowning_face: en ik wil ook niet BLIJVEN harsen want ik heb dat xtje gedaan en het is alles behalve prettig…
ik weet niet of ik enige ben die hier last van heeft maar het is echt heel irritant zo durf ik bijv. geen bikini te dragen omdat je die haren heel goed ziet.
ik vind het ook niet erg op me been het is niet heel erg.
maar mijn buik en mijn achterkant omg :frowning_face:
Kent iemand een pilletje ofzo diie het stopt?
alvast bedankt

aaah kut voor je joh! Sorry ik weet t ook niet … zie dit maar als n upje

-

Je kan de pil proberen, moet je ff met je dokter overleggen en vertellen wat je probleem is. Misschien kan hij helpen, en anders ga je naar de schoonheidsspecialiste. En als je 18 of ouder bent kun je het haar ook weg laten laseren.

je moet gewoon schijt hebben aan wat andere denken.

je kan je beenhaar bleken ofso heb ik al gehoord

laseren

heb ik ook, gewoon negeren, als anderen zich eraan ergeren jammer voor hun, mensen zoals je beste vriendinnen / vriendje zullen zich hier niets van aan trekken omdat ze van je houden om wie je bent!

vreemde mensen kunnen ophoepelen ^^ je ziet ze vaak toch maar 1x in je leven:P

door de zon bleekt je haar wel, dus misschien moet je toch maar even in bikini rondlopen?

Heb daar ook al jarenlang last van gehad. Heb sinds kort een epilator gekocht en gebruikt het voor zowat al mijn lichaamsdelen. Misschien moet je dat ook doen, is iig wel goedkoper dan elke keer laten waxen.

Ja ik heb ook schijt aan andere
maar ik voel me zelf dan echt niet mooi moet ik eerlijk zeggen.
ik voel me dan echt niet zelfverzekerd haha dus ja.
maar ik zal het maar is met die epilator proberen thankyou en dokter advies ook !

Hmm. ga gewoon lekker in de achtertuin zitten, ik heb sproeten en heel weinig pigment en daardoor ben ik ook bleek, dus smeer je goed in met de hoogste factor die je kan vinden (:

Ja, bij mij is dat ook zo. Voel me ook minder zelfverzekerd door dat haar. Ik moet je wel zeggen dat als je een epilator koopt het wel even duurt voordat er ‘echt resultaat’ is. Ik epileer eenmaal per week mijn rug en het zal wel een jaar ofzo duren (so I’ve heard) voordat de haartjes dunner en minder worden. Maar het is 't wel waard, al die pijn en dat wachten. Beter dan dat ik het zo laat.
En goed idee om naar de dokter te gaan idd. Misschien kan ze pillen schrijven (of de pil zelf) waardoor de haargroei afgeremd wordt.
Veel succes iig!

dat is zo makkelijk nog niet xD maar je bent niet de enige meiss, ik heb ook veel haar ;(

Ik heb het ook heel erg hoor! Op m’n rug, en op m’n buik heb ik zo’n streepje. En het haar bij m’n bikinilijn is heel dik enzo, erg vervelend. Ik had ook altijd heel veel armhaar, heel lang, zwarte en dik en het zag er niet uit, dat scheer ik sinds kort en ik ben er zo blij mee. Dat ga ik ook laten weglaseren.

Je moet gewoon in je achtertuin gaan liggen, lekker zonnen en dan bleken die haren vanzelf. Je kunt ze ook zelf bleken of gewoon epileren/harsen.

Ik wist niet dat de pil ook invloed heeft op de haargroei, is dat echt zo?

Ik vind echt blank ‘blank’ echt mooi. :3
Probeer je je niet te storen aan meningen van anderen, maar als je het echt niet accepteert zou ik er wel wat aan doen (wat de meiden hierboven geven). ^-^

Hahahah is echt irritant maar ja wie mooi wil zijn moet pijn lijden

Dat zeg ik ook altijd haha.