Haar weaves!

Hallo, ik ben geadopteerd uit Afrika en heb daardoor kroeshaar. Nu heb ik al eens een curly behandeling laten doen en het resultaat was zichtbaar minder kroes maar nog steeds erg droog en kort.

Nu hoor ik veel van weaves en ondanks dat het nephaar is wil ik ontzettend graag een weave laten zetten! Kan iemand mij want informatie geven over de prijs en hoe pijnlijk de behandeling is?

supermooi juist! :3
maar ik weet het niet

Oewh dat deden ze maandag bij ANTM ook. Echt heel vet lijkt me dat maar wel pijnlijk… Hier heb je verder niks aan :stuck_out_tongue: UP dus ^-^
Succes =]

De weave of het kroeshaar? :stuck_out_tongue:

Up! Ja ik had het bij ANTM inderdaad al eens gezien, maar ik kan wel wat pijn hebben want ik heb m’n haar weleens ingevlochten gehad. Maar ik weet dat dit heel veel pijn doet.

ik heb zelf een paar keer weave gehad, ik vond het niet pijn doen.
je haar wordt gevlochten en daarover heen wordt de weave genaaid.
Of het kan worden geplakt, dan moet je wel je eigen haar straighten of steilen, en plakken breekt niet altijd je haar je moet alleen weten hoe je het eruit haalt.
ik heb allebei gehad en geen van beide deed pijn.
en de prijzen zijn verschillend, sommige mensen vragen 50 euro anderen weer 100.

En je hebt verschillende soorten haarweave (brazilian hair is de beste) en je hebt ook human hair, dat na een tijdje gaat klitten, human hair kost ongeveer 27,50 voor 14 inch iets over je schouder, en brazilian hair dat klit niet snel maar het kost wel duur, ik zelf heb er 90 euro voor betaalt maar ik had niet mijn hele haar geweaved ik had ook mijn eigen haar gelaten dat lijkt echter.

Maar als je een bos haar hebt is het wel duur die brazilian hair en het wordt meestal per baan verkocht ongeveer 16 euro maar dat verschilt ook.
en bij human hair heb je soms aan 2 a 3 pakjes genoeg.

hoop dat je hier wat aan hebt.

Hoi,

Ik ben gespecialiseerd in haar weaves dus mocht je vragen hebben dan kan je mij mailen…

hairstylista@live.nl

en je kan op mijn site kijken

http://hypehair.hyves.nl/

xoxo