Haar verven.

Hoooi.
Ik zit er aan te denken om me haar bruin te verven. De eerste gewoon met spoeling maar mij vraag is dus, staat het mij en weet iemand misschien een mooie lichtbruine kleur?
Dit is mijn haar kleur nu, donkerblond:

http://i56.tinypic.com/jgo3rr.jpg

Op die foto lijkt je haar bijna lichtbruin :stuck_out_tongue:
misschien kun je hiertussen kijken:
http://beautycosmetic.biz/images/castingcremeglossall.jpg
of gewoon in de winkel :wink:

Ik denk wel dat het je zal staan hoor, als je dicht bij je eigen haarkleur blijft en lichtbruin neemt, kan er niet veel misgaan.

Ik denk dat het je leuk gaat staan. Hazelnootbruin? (http://www.syoss.nl/index.php?id=153)

Staat je vast wel !

heey!
ik hoop dat jullie me kunnen helpen…ik zit heel, heel, heel erg te twijfelen. Mijn eigen haarkleur is lichtruin alleen een tijdje terug had ik het zwart geverfd en eigenlijk vond ik hetzelf wel leuk, alleen mn moeder zei dat ik op n drugsverslaafde leek enzo, toen ging ik het bleken (slecht voor je haar, maar mn haar is nu nog van prima kwaliteit). alleen omdat ik zelf niet zo overtuigd was van lichter haar, wil ik het heel graag weer donker, nu heb ik naast me zwarte verf staan, maar ik twijfel zo erg…ik probeer 2 foto’s bij dit berichtje te doen, eentje met licht en eentje met donker haar…en dan ajb advies (zonder als argument het is slecht voor je haar xD)
okaay, dat gaat niet werken, t moet even via een link van m’n facebook:
http://www.facebook.com/m…8884036.43916.1795712027#!/photo.php?fbid=1378145152423&set=a.1346608884036.43916.1795712027&type=1&theater
die foto met donker haar was 'n beetje mislukt haha:)
xx

Ik heb kastanje bruin, is echt heel mooi, maar na een tijdje word het geleidelijk lichter en een beetje rood, maar ik ben er heel blij mee (:

Het zal je zeker staan!