Haar verpest...

Hallo meiden,
een vriendinnetje van me heeft een tijdje geleden coupe soleil laten en ik vond het heel mooi gelukt bij haar. Ik was vandaag bij de kapper en besloot het ook eens uit te proberen. Het is alleen totaaaal ander uitgepakt. Het is heel erg licht geworden, en omdat ik redelijk donkere wenkbrauwen en een licht getinte huid heb ziet het er, om het zo maar te zeggen, niet uit. Ik krijg een heel hard gezicht ervan en dat vind ik gewoon echt niet mooi. Eerst was links ongeveer mijn haarkleur: http://www.shelookbook.com/wp-content/uploads/2013/01/New-Ombre-Hair-Trends-0.jpg (de ombre was niet natuurlijk, maar had ik eerder bij een andere kapper laten doen)

Nu ziet het er zo uit… http://www.glamourista.nl/blog/wp-content/uploads/2013/06/kapsels-2014-11.jpg, en nog wel wat grijzer dan dat. Ook zijn de highlights helemaal niet subtiel aangebracht. Ik heb er zoveel spijt van en wil het heel erg graag laten terugverven. Ik vraag me alleen af of dit kan, ook inclusief het ombre gedeelte.

Is er iemand die hier verstand van heeft, en me kan vertellen of dit mogelijk is?
Alvast bedankt!!

Ik zou gewoon terug naar de kapper gaan en zeggen dat je er echt absoluut niet blij mee bent.
Bij mij hadden ze mijn haar een keer blond geverfd en er zaten allemaal oranje slierten in. Toen heb ik geëist dat ze het of blond maakte of weer bruin inclusief geld terug.

Tja, dan kun je gewoon terug naar de kapper als je niet tevreden bent.

Foto’s wat je stuurt vind ik qua kleur wel meevallen ben zelf kapster in opleiding en terug verven kan wel maar je blijft altijd verschil zien. Of je hebt het goed en na een tijdje wordt het weer lichter door het wassen omdat het geblondeerd is. Heb je geen foto dan kan ik het beter voorstellen haha.

Alles is mogelijk.
Vraag is alleen hoe je het wilt doen…?
Zelf of bij de kapper (andere kapper dan nu)

Voortaan kan dit of in het kapseltopic, of in het haarverftopic.