Haar te donker

Zaterdag heb ik mijn haar “donker bruin” geverfd maar het resultaat was zwart… ik heb het geprobeerd een paar keer te wassen om het weg te krijgen maar het hielp niet, dus vandaag heb ik het geprobeerd met licht bruine verf… maar er is geen verschil. Weet iemand wat ik nu het beste kan doen? ik wou misschien color remover proberen dus heeft iemand hier ook ervaring mee?

Donker haar lichter verven gaat ook niet, dan zul je het eerst moeten bleken. Color remover zou volgens mij wel werken als ik verschillende verhalen lees.

Je kunt het nog proberen met head & shoulders anti-roos shampoo als masker op je (droge) haar. Desnoods herhalen, Dat trekt het ergste zwart wel uit je haar.

Ik heb mn haar ook ooit eens donkerbruin geverfd wat resulteerde in zwart. Bij mij werd het na ongeveer 2 weken wel lichter.

Die color remover werkte bij mij wel alleen stonk het vreselijk naar verrotte eieren. Het was het wel waard (het was echt veel te donker haha) maar ik raad je wel aan om een haarmasker te kopen die lekker ruikt om die als extra te halen.

welke haarkleur had je na dat je het gebruikt?

Color remover werkte bij mij enorm goed, ik had hem van de kruidvat en ging van donkerbruin haar naar mijn eigen kleur, iets lichter zelfs nog.

Het was gewoon naar mijn ogen iets lichter dan mijn eigen haar kleur omdat highlights die ik ook had gezet duidelijk zichtbaar werden.

Kun je voor terecht in het haarverftopic