Haar permanent verven over "spoeling", ervaringen?

Hoi! :grinning:

Ik zit met een klein probleem, ik heb in de zomervakantie mijn haar niet permanent geverfd (volgens het pakje van l’oreal) maar het zit er nog steeds in en dus heb ik uitgroei. Ik had er toen extra licht asblond in gedaan maar dat is het niet geworden.
Mijn normale kleur is donkerblond en nu is het dus een beetje lichter. Ik zal het graag nog iets lichter verven en deze keer dan maar gelijk permanent, ik heb toch al uitgroei!
Deze kleur lijkt me heel mooi:

http://us.123rf.com/400wm/400/400/pepperbox/pepperbox1207/pepperbox120700009/14496544-jong-mooi-meisje-met-lang-krullend-blond-haar-en-duidelijke-make-up-op-witte-achtergrond.jpg

Maarr, ik weet niet zo goed waar ik het moet laten verven, bij de kapper (brainwash) of zelf. Ik doe het eigenlijk liever zelf omdat het goedkoper is en ik niet de rijkste ben :wink: Als ik er gewoon een goede spoeling (john frieda oid) in doe, permanent, zo’n mouse, denk je dat ik dan ook het goede resultaat behaal? Omdat er dus nog een andere spoeling in zit (hij is al wel heel erg vervaagd maar hij ís er nog wel!) ben ik bang dat het oranje word :bored:

Mijn haarkleur zoals het is zonder verf:

Wat het nu is (alleen dan met uitgroei):

Zal ik het aandurven en het gewoon zelf gaan verven met een goed merk? Zoja welk merk? :grinning: En heeft iemand ervaring met deze combi van spoeling + permanente verf?

Alvast bedankt :3

x

Sorry geen ervaring mee… Ik wens je alvast succes!

Je moet hier wezen voor je vraag.
Btw een spoeling kan niet lichter maken… Dat kan gewoon niet. Dus je hebt geen spoeling gebruikt. Was het zo’n 28 wasbeurtending? Dat is namelijk permanent.

Het was indd zo’n 28 wassingen ding, meisje in de kruidvat zei me nog zo dat het er echt uit ging :hammer:

Als je lichter wilt gaan kun je best permanente verf nemen .
Ik ben zelf niet zo een grote fan van haarkleuringen van in de kruidvat enz.

Als je , je haarverf gaat halen bij een kapperswinkel adviseren ze je heel goed+er zit bijna geen prijsverschil in, waarbij je , je verf moet mengen met oxidatie en dat ligt sowieso op .
Verder denk ik dat je weer gewoon kan verven zonder probleem hoor .

Dan liegen ze. 28 wasspoelingen moet je mengen. Als je moet mengen is het permanente haarverf…

Okee! Wat is een goede kapperswinkel? :slightly_smiling_face:

je moet goed opletten! ik denk dat je casting crème gloss gebruikt hebt van loreal. de 4 lichtste tinten van deze haarverf zij niet uitwasbaar dit staat er ook duidelijk op. voor dergelijk advies kun je ook beter niet naar kruidvat gaan.

Jup, die heb ik gebruikt… ben gewoon op het advies van de verkoopster afgegaan :hammer: