Haar permanent stijlen (paar weken)

Iemand ervaring mee? het heet relaxen

is een topic nog niet genoeg?
OT: nee, geen ervaring mee.

Ja! Maar op een gegeven moment zit je met half steil en half krullend haar en uitgroeien duurde bij mij 3,5 jaar ofzo. Dus ik ga 't niet meer doen want ik hou van mijn krullen!

Geen ervaring, maar van ik weet is het sowieso super slecht voor je haar, en dat je dan uitgroei hebt met krullen (als je dat erg hebt)

^Ja het is superslecht voor je haar (en hoofdhuid) weet ik uit ervaring.

Op youtube kan je er wel heel veel over vinden, vooral donkere vrouwen doen het mede omdat hun haar gekruld is. Maar je ziet bij de meeste wel dat het haar echt dood is erna!

Ja, ik heb nooit problemen mee gehad en me haar ziet er niet dood uit.
Het enige nadeel is dat je je krullen niet meer terug krijgt of het blijft voor altijd stijl of het wordt echt kroes

heb het wel eens bij mn pony gedaan. verschrikkelijk, de eerste week stinkt het als de neten zo verbrand en je krijgt van die korte afgebroken haartjes ertussendoor. bovendien wordt het nietnormaal stijl, maar worden het van die stijve sprieten en het ziet er niet uit. bovendien moet je het laten uitgroeien dus in een woord; verschrikkelijk ik zou het niet doen… al zie ik soms wel mensen met duidelijk gepermanent haar wat er wel normaal uit ziet… maar daar is dan misschien de stijltang nog eens overheen geweest?

Up wil ik ook weten

Er is hier al een topic van.

Superslecht voor je haar, maakt je krullen dood en na het gebruik ervan is het net haarverf maar veel zwaarder. Als je je haar wilt laten krullen, moet je dat spul laten uitgroeien en geloof me dat is geen pretje.

Maar goed, als je een blik cola in dat pak laat liggen en na een paar weken gaat kijken hoe de blik cola eruit ziet, vind je hem niet terug…Het is hartstikke slecht dus.

Up

Nog meer?

Up

als ik jou was zou ik het niet doen want het is echt slecht voor je haar ik heb het 3 keer gedaan omdat ik gewoon echt stijlhaar wilde(ik werd gepest omdat ik dik haar had, golvend/krullend haar niet kroes en het is meer voor kroes haar bedoelt)
maar ik mis mijn golvend/krullend haar nu echt en mijn haar is dus nu echt super droog mijn kapper noemde het zelfs paardenhaar :flushed:

Ik heb kroeshaar en relax mijn haar om de 2 maanden bij de kapper. Ik weet niet of het verstandig is om te relaxen wanneer je geen kroeshaar hebt. Kan veel schade aanrichten. Voor de zekerheid kun je ook langs gaan bij een kapper die hierin gespecialiseerd is. Hij/zij kan je beter advies geven hierover. Btw, het is geen prettige behandeling, en je zal het vaak moeten herhalen voor resultaat.