Haar ontkleuren? Doen, of niet doen..

Hoooi dames!

In maart heb ik mijn haar geverfd, eerst een bruine verf met een rode tint erin en daarna een midden bruine kleur haarverf. Nu komt de zon er weer bij en is mijn haar een stuk opgelicht, er schijnt blond doorheen (wat ik had voor het verven) en mijn haar schijnt nu eerder roodachtig dan bruin (wel een lichte rode kleur). Ik vind dit persoonlijk niet mooi bij mijn gezicht staan, en wil graag weer terug naar een mooie lichtblonde kleur.
Nu is mijn vraag, zal ik het eerst ontkleuren? En daarna een lichte asblonde kleur erover heen gooien? Ik weet namelijk niet wat voor kleur het gaat worden na het ontkleuren, en hoeveel pakjes ontkleurder heb ik nodig? (ik heb lang haar, het komt dik tot over mijn schouders).

Van welk merk ontkleurder raden jullie mij aan? (heb veel goeie dingen gehoord over Garnier)

Mijn haar is niet in zijn allerbeste staat, maar het is ook niet enorm beschadigd ofzo… Is het aan te raden?
Ik heb wel goeie haarmaskers voor na de tijd! :wink:

Groetjes.

Als je het zelf gaat doen, ga dan op z’n minst naar de kapperswinkel. Ben je overigens nog stuk goedkoper uit ook.

Ja het liefst doe ik het zelf, oke! Gewoon een kappersgroothandel?

Haarverf topic
http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/het-grote-haarverf-topic.-150167.0.html

Aparte haarkleuren topic
http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/aparte-haarkleuren-6-247675.0.html

beiden topics hebben hier verstand van! zou het daar eens vragen

Dankjewel, zal ik mijn vraag daar nog eens stellen.

Niet je haar ontkleuren! Is ontzettend slecht voor je haar. Gebruik liever Delor SOS Colour Remover (http://www.deonlinedrogist.nl/delor-colour-remover-light-180ml-p-48550.html?utm_campaign=google&utm_medium=site&utm_source=affiliate&origin=product-ads&gclid=CLmLtcm15rYCFU5e3godCEgA-Q). Dit verwijdert de haarverf op milde wijze en is veel minder slecht voor je haar.

Ik heb de ontkleuring van L’Oreal gebruikt. Was op zich wel tevreden met het resultaat, alleen het vervelende is dat je niet 100% zeker bent van te voren hoe het gaat uitpakken. Ik zou sowieso om advies vragen bij de kapper/kapperswinkel.

Oh super! Ik wil mijn haar het liefst ook niet teveel beschadigen, maar dit spul heeft wel dezelfde werking als ontkleuren?

“SOS Colour Remover doet de artifciële kleurmolecules in het haar krimpen waarna u ze gewoon kunt uitspoelen.SOS Colour remover verandert niets aan uw natuurlijk haarpigment en u krijgt opnieuw de kleur die onder uw kunstmatige haarkleur lag.”
Het heeft dezelfde werking, maar is lang niet zo beschadigend. De recensies zijn ook heel positief.