Haar bovenlip

Jaahww… Ik heb best donker haar op m’n bovenlip.
Heb al geprobeerd wat weg te halen met een pincet maar dat is onbegonnen werk en deed echt veel pijn.
Harsen was ook geen succes, werkte op eén of andere manier niet, alles bleef zitten.
Epileer apparaat werkte ook niet, deed héél veel pijn en kreeg er rode bultjes van :S
Schoonheidsspecialist wil ik niet heen.
Iemand andere ideeën omdat weg te halen? 0__o

koude wax strips die je eerst beetje tusse je handpalme moet wrijfe je weet wel maar denk da je da bedoelt met harse
ik zou harse gwn nog keer probere en dna goed aaandrukke en tegen de haargroei een ruk geven

ps: voor het slapen gaan doen want je krijgt er zo roodsnoregezicht vanXD

http://www.youtube.com/watch?v=WHfiW7o-fzY&feature=channel_page

Probeer dit eens! :slightly_smiling_face:

Rofl ja dat heb ik dus ook. Ik scheer het al 3 jaar. ZO ontzettend spijt. In het begin was het echt zo’n grijze waas van dons weetjewel, maar ik begon met scheren, 1 keer per maand ofzo. Maar dat werd niet meer genoeg, ik moest het op gegeven moment om de 2 weken bijhouden, en nu zelfs om de 2 dagen. Het is vreselijk, die haren zijn nu net zwarte naaldjes, en als ik het wegscheer, zie je stoppeltjes. Epileren of met ontharingscrème is ook geen optie, té gevoelige huid. Had eergisteren iets geprobeerd, met zo’n borsteltje die het weg-epileerd, waar ik dus een of andere enge reactie op heb gekregen. Het is nu helemaal rood, en schilferig. Dus nu moet ik echt met 3089430 lagen foundation lopen, en dan nog zie je een lelijke grijze waas, ziet er niet uitt T.T

Scrubben die huid! En smeer er een goede dagcreme op! Probeer ook eens het youtube filmpje en laat eens weten of het werkt :stuck_out_tongue: Ik zou het wel willen weten. (:

Maar alles wat ik nu doe prikt dus echt de tyfus, zelfs gewoon een neutrale crème =(

Smeer er super veel creme op! Ookal prikt het, zo kan je het toch niet laten? :frowning_face: Ik heb een droge huid gehad rond mijn ogen en ik smeerde er superveel creme op, het prikte verschrikkelijk, maar na enkele dagen was het over. Straks wordt het erger, dat wil je toch niet? :slightly_smiling_face:

Met dat draadje van dat filmpje heb ik al een keer geprobeerd op m’n been maar dat lukte ook niet. Krijg het gewoon niet voor mekaar om het op de goede manier te doen :stuck_out_tongue: Beetje te moeilij ofzo xD Of ik gebruikte verkeerd draad, dat kan ook…

Is het trouwens niet zo dat als je alles weghaalt dat je dan in de zomer als je zweet, zweet in je mond krijgt omdat de haartjes het niet tegenhouden?

Zweet in je mond lijkt me nogal onrealistisch, en als het zelfs zo is, dan proef je dat niet. Zweet heeft geen smaak. Maar je bovenlip zweet niet, hoor XD

Mascha zei dat die touwtjestechniek alleen voor gezichtshaar is, dat zegt ze met een reden, hoor. :wink: Daarom werkt het niet op je been, probeer het eens op die snor. :slightly_smiling_face: En heb je wel katoenen draad? Ze zei dat dat alleen werkt met katoenen draad.

ik laat het elke 6 weken harsen bij de schoonheidsspecialist.
het doet helemaal niet zoveel pijn, maar dat is natuurlijk bij iedereen anders :stuck_out_tongue:

Ik heb wel naaigaren enzo maar hoe weet ik of dat katoen is of niet? Waar kan je dat aan zien? Het staat er niet op namelijk.

En wat betreft dat zweet op m’n bovenlip, ik zweet altijd heel erg op m’n bovenlip… :stuck_out_tongue: Komt maybe ook wel door dat haar xD

Ik heb gewoon nieuwe katoen gekocht,kost zowat niks.
En ik weet eigenlijk niet hie je 't kan herkennen xD
Beschouw dit maar als een upje xD

met draad is het beste. maar je hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te doen zoals op t filmpje ;s (dan bedoel ik dus dat ‘kruisen’ zeg maar)

Als je het niet zo ingewikkeld als op het filmpje moet doen, hoe moet het dan wel?

Ik heb 't aan m’n moeder nagevraagd maar het naaigaren/touw wat we hier hebben is allemaal nylon ofzo o__O.
Mja nu kan ik wel naar de hema oid gaan katoenen draad zoeken, maar hoe weet ik of het katoen is of niet? Waar kan je dat aan zien?

Probeer het eens met de nylon draad en als het niet lukt, ga je best naar een winkel met garen (heeft de HEMA draad en garen? ;o). Ik ken een winkel die Veritas heet, daar heb je echt heel veel garen en kralen en nog van die dingen.

idd een meisje die ik ken heeft het met katoenen draad laten doen en het was echt mooi geworden. Je kan misschien kijken of er een schoonheidspecialiste is in je buurt die het doet voor 5 euro ofzo. En je kan ook van tevoren ff een ijsblokje over je bovenlip wrjven zodat het wat verdoofd is en daarna ook weer want dat gaat evt zwellingen tegen.

Ik doe het elke week even met ontharingscreme! Het is natuurlijk ook mogelijk om het permanent weg te laten haren dmv een laser

Hoe vaker je het er uit trekt, hoe donkerder ze terug komen he.

ontkleuringscrème is heel handig. (Ik heb hm van kruidvat)
elke week 1x ofzo, valt het stukken minder op.
x