H&M Harembroek, hoe te combineren?

Hee!

Ik heb deze harembroek besteld bij h&m en vandaag binnengekregen.

http://i56.tinypic.com/flzhgj.jpg

En dit is hij in een andere kleur als aanfoto op een model.

http://i51.tinypic.com/iqifdc.jpg

Ik vindt hem heel leuk, maar hij wordt al best snel lomp… Ik heb hem aangeprobeerd met puma-sneakers en dat stond leuk, alleen wordt het dan weer te lomp in combinatie met een shirtje, voor mijn gevoel. En birkenstocks kan ook wel, maar nu nog niet, dat is nog te koud. :slightly_smiling_face: Oh, sorry voor de vele vragen, maar zouden deze schoenen eronder staan denkje?? :blush:

http://i54.tinypic.com/11tymir.jpg

Dankje!
Liefs, Sara.

Eerlijk gezegt vind ik de schoenen niet mooi.
Ik zou hem vooral in de zomer/lente dragen met;

Hakken (hoge!), slippers, ballerina’s, brogues of sandaaltjes
En een leuk vrolijk shitje erop met een blazertje zodat het ‘pyjama gevoel’ wat minder wordt? Het kan nu ook wel, met enkellaarsjes/brogues/(ballerina’s als dat niet te koud is)/pumps en een shirt erop met een blazertje en een dikke circlescarf? Misschien met nude kleurtjes combineren en véél sieraden of een spijkerjasje?

och ik vind die broeken zo lelijk… die matchen nergens bij

Ik zou er hakken onder doen, en dan iets van een blazer erboven ofzo, zodat t niet te slobberig wordt. Ik zou zelf die hakken er niet onder doen, maar dat komt meer doordat ik geen zwarte schoenen onder een zwarte broek doe.

Je moet wat ‘nettere’ dingen er bij aandoen, zodat het niet heel slobberig wordt. Zoals hierboven; hakken, blazers, etc.

vooral hele hoge hakken erbij! en een leuk colbertje ofzoo, of
een hempje

je kunt denk ik wel een topje met print erboven aandoen, bijvoorbeeld met bloemetjes, en dan een blazertje en simpele hakken, of ballerina’s :slightly_smiling_face:

Okee, dank jullie wel! Ik ga kijken hoe dat staat. En Janijs, prima als jij zulke broeken niet mooi vindt, maar je helpt me niet echt met zo’n reactie.

Geen dank :grin:
Ik wil zelf echt heeel graag die wit met zwarte print kopen, maar ben blut. whaha x’]

Zo’n broek móet gewoon met hakken. Anders vind ik het vaak net een pyama broek. Probeer er iets luchtigs boven aan te doen, zoals een blousje met print. Sowieso bij die zwarte moet je iets met print doen. Een korte blazer maakt het ook wat vrouwelijker.

ik vind die schoenen eigenlijk niks.
maar er kunnen misschien ook simpele lage gympen onder?

Sorry, maar die zijn met niks te combineren xd

ik zou hem met enkellaarsjes met een hoge hak en een kort leren jasje of colbertje dragen, dan wordt het niet zo slonzig

Ik vind die broek geweldig! Maar ik zou er vooral géén sneakers of birckenstocks onder doen, dan vindt ik er altijd zo lomp uitzien… Maar hakken of enkellaarsjes staan er geweldig bij! Ik heb ook zoiets en draag er meestal wedges bij ofzo. En verder kan je het stoer met een leren jasje of colbertje combineren of gewoon een basic met een opvallende ketting ofzo!

Haha, LACHERR, dat vond ik dus ook… Met m’n puma’s kan het wel, maar dan moet ik echt een heeeel vrouwelijk topje aan wil het niet te lomp worden.

Maar even aan iedereen, kunnen die hakken die erbij staan er ook bij? Want ik heb eigenlijk geen andere hakken… En wat voor hakken zouden jullie anders aanraden om erbij te kopen eventueel?

Zoals hierboven word gezegd gewoon de rest van je kleding heel vrouwlijk laten. hakken mooi topje,mischien ook een blazer.

http://i466.photobucket.com/albums/rr24/JCTWGURL/haremshose-500x295.jpg

http://i466.photobucket.com/albums/rr24/JCTWGURL/h-m-pink-label-pants-mango-purse_400.jpg

http://i466.photobucket.com/albums/rr24/JCTWGURL/la-street-style-two-cuffs-site.jpg

http://i466.photobucket.com/albums/rr24/JCTWGURL/LiquorishHareemPants.jpg

Veel succes & plezier met je harembroek!
xx

& typ gewoon op internet harem streetstyle in^^ Google is your bestfriend!

lekker zomers; slippers + leuke top :slightly_smiling_face:

Heel erg bedankt KissndTell, heel erg handige plaatjes! Ben echt blij met al jullie reacties, ik wist echt niets en heb nu vet veel inspiratie! Dankjulliewel! :couplekiss_man_woman:

blousjes, high heels, blazers, vrouwelijke tops…

lijkt me mooi met een nude blousje, een gekleurde blazer (terracotta ofzo) en dan nude high heels!