H&M Enkellaarsjes met doorzichtige hak; nieuw!

Ik heb deze laarsjes een tijdje geleden besteld;

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/1JV%200191403%20001%2010%203042.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=1&call=url[file:/product/large]

Het duurde enorm lang voor ze binnen kwamen en later bleek dat de buurvrouw ze al 3 weken had liggen. Ik kan ze nu dus niet meer ruilen en ze zijn te klein :hammer:
Ik kan geen enkele H&M winkel vinden die ze heeft en ik heb contact met de webshop gehad en die wil ze niet meer terugnemen. Helaas, pindakaas dus.

Het gaat om maatje 39. Ik heb normaal 39,5 en had gelezen dat ze groot vielen dus ik had deze besteld, ze vallen helaas dus wel gewoon als een normale 39. Ze lopen erg makkelijk en zien er mooi uit.
Ze zijn nog helemaal nieuw, verder dan een paar stappen in huis ben ik niet gekomen.

Ik zijn nieuw 40 euro en ik zou er graag 30 euro voor terug willen zodat ik een nieuw paar kan kopen. Bieden mag natuurlijk ook. Verzendkosten zijn voor de koper, ophalen kan evt ook in de buurt van Haarlem. (Ben ook af en toe in A’dam ivm school.)

Je moet een eigen foto gebruiken. Succes.

Jammer dat ze te groot voor me zijn, en eigen foto inderdaad!

Je moet een eigen foto plaatsen van je laarsjes. Doe je dit niet, dan sluit ik je topic.

Prachtige schoenen! Alleen 2-3 maten te klein. Upje!

Ah, heel mooi. Woon in Haarlem én heb die maat. Heb je ook een eigen foto?

Ik weet niet waar je woont, maar in Rotterdam heb ik ze gezien!