H&M Contest ♥

Hee meiden,

Ik vind het zelf altijd heel leuk om mee te doen aan H&M contests, dus start ik er bij deze voor de eerste keer een zelf op!
Ik zal iedere week een nieuwe opdracht bekend maken en een budget. Wanneer je mee wilt doen, moet je voor de eerste deadline een opdracht hebben ingeleverd. Nadat ik de winnaars van de eerste opdracht bekend heb gemaakt mogen er geen nieuwe deelnemers meer worden aangemeld. Ik zal na iedere opdracht alle deelnemers beoordelen met een punt van 1 tot 10. Degene met het hoogste punt zal een half punt extra krijgen bij de volgende opdracht, degene met het laagste punt mag helaas niet meer meedoen met het contest. Opdracht niet inleveren is uiteraard ook diskwalificatie van de contest. Ik vind het vaak fijn als er een korte toelichting onder je look wordt gezet, zodat ik weet waarom je hebt gekozen voor deze outfit.
Hopelijk ben ik zo duidelijk genoeg geweest :slightly_smiling_face:

Deelnemers:
~ Noregretforme
~ Chirolicious
~ Myperfectdress
~ Uncommonhearts
~ Xmarlou
~ LOVEdat
~ Demihogeluchtx
~ Adventural
~ Appelgroen
~ Jeleysa
~ Nienkee
~ Surui

Opdracht 1. (gesloten)
Volgend weekend ga je met je 3 beste vriendinnen een dag naar Walibi fright nights. Na alle atracties te hebben uitgeprobeerd, zal je 's avonds een bezoekje nemen aan een van de spookhuizen. Ga opzoek naar een geschikte outfit voor vandaag! budget: €150
Winnares: xmarlou

Opdracht 2. (deadline: maandag 12 november)
In Walibi ben je als een blok gevallen voor Frankenstein. Giechelend ben je zijn nummer gaan vragen en guess what: dit weekend hebben jullie een date! Jullie gaan gewoon in een cafeetje wat drinken om elkaar wat beter te leren kennen, maar je zit in geldnood… Vind een leuke outfit voor slechts €70. Het hoeft niet warm te zijn, je zit tenslotte binnen en een winterjas voor onderweg heb je nog wel in de kast hangen. Succes!

Ik doe mee!:slight_smile:

Ik doe mee ! Leukk kga gelijk beginnen :slightly_smiling_face:

edit … Verwijdert het lukte niet :stuck_out_tongue:

:face_with_raised_eyebrow: :flushed: :flushed: lukt niet :stuck_out_tongue:

Ik doe mee! :upside_down_face:

Dit is de mijne

http://oi46.tinypic.com/2u7nach.jpg

een simpele outfit :slightly_smiling_face:

ik doe mee! :grinning:

http://i50.tinypic.com/2qvh9jo.png

Ik doe ook mee :grinning:

De opdracht is dus een dagje/avond naar een pretpark?
Ik ken het evenement namelijk niet :flushed:

ik doe mee!

Ik doe meee !

Niemand houd zich aan het budget ?

http://i45.tinypic.com/33e6ct2.jpg

http://i50.tinypic.com/2lly3yp.jpg

Omdat de rest zich ook niet aan het budget van 150,- heeft gehouden heb ik dat ook niet gedaan.

Uitleg outfit:

Ik ben zelf ook naar walibi Fright Night geweest, en weet dat het s’avonds best fris was. Hierdoor heb ik dus ook een warme winterjas gekozen waarbij ze een lekker warme zwarte tubesjaal draagt en leren handschoenen. Ik heb bij deze outfit de kleuren erg rustig gehouden omdat ik dit mooi, neutraal vond staan. Haar tas heeft daarintegen een mooie wijnrode kleur wat goed kleurt bij haar haren. Ik heb expres bij deze outfit geen hakken genomen maar gewoon stoere boots die goed bij de outfit matchen. Alleen oorbellen en dus weinig accessoires omdat de outfit anders te druk werd.

hope u like it :’)
xxxx

ik doe mee

hij wilt niet plakken … het plaatje :frowning_face:

Ik doe mee!

http://i49.tinypic.com/335fk3q.jpg

Dit is mijn look voor een dag en avond naar Walibi. Ik heb gekozen voor iets simpels, namelijk een jeans met een zwarte top. Omdat het koud is, zeker in de avond, heb ik een bordeaux jasje, een sjaal en stoere enkellaarsjes (zonder hak), zodat ze hier de ganse dag op kan rondlopen, toegevoegd. De tas kan ook over de schouder worden gehangen (deze optie is niet beschikbaar bij de paskamer) zodat hij niet in de weg zit.

uppp