Groeien wenkbrauwen terug?

Ik epileer eens in de zoveel dagen mijn wenkbrauwen, omdat ik ze heel rommelig en te dik vind. Nu vertelde iemand mij dat als je dat een lange tijd doet de haartjes op een gegeven moment niet meer terug groeien, klopt dat? Dan kap ik er namelijk onmiddelijk mee voor ik niks meer over heb, haha.

is persoonsgebonden. Bij de een groeit het idd niet meer terug, bij de ander wel…

Als je ze heel vaak epileert dan kan het zijn dat ze op een gegeven moment niet meer terug groeien.

Bij mij groeien sommigen niet meer terug, dus ik epileer alleen haartjes die ‘verdwaald’ zijn :’) Gelukkig heb ik van mijzelf al een mooie vorm.

Het is toch juist fijn dat ze niet meer terugkomen?

bij mij groeit het als kool, en ik epileer het al 5 jaar. Zou willen dat het niet meer terug kwam, vreselijk karwei vind ik het

bij mij groeien ze jammer genoeg wel altijd terug :frowning_face: !

Niet als je per ongeluk het verkeerde meepakt of als er iets anders gebeurt. Ik mis een stuk bij mijn wenkbrauw. Hoe dat komt weet ik nog steeds niet, maar het groeit gewoon niet terug :frowning_face:

Bij mij groeit de helft niet meer terug, maar dat teken ik nu bij.

Volgens mij blijven ze altijd wel teruggroeien hoor!

Hangt af van persoon tot persoon. Ik heb volle wenkbrauwen die snel aangroeien, dus het mij zal het nooit overkomen.

Mijn wenkbrauwen waren echt verpest doordat ik ze bij de schoonheidsspecialiste had laten epileren. Het waren echt dunne streepjes en rare boogjes, maar gelukkig is het nu, een paar weken later, wel een stuk beter en de haartjes groeiden gelukkig wel terug bij mij (:

In principe wel ja, maar ik maak ze heel dun en misschien ben ik dat ooit zat, of maak ik een foutje :frowning_face:

Ik haal er bijna niks uit, alleen die verdwaalde haren (die komen altijd terug) maar als ik per ongeluk wat mee pluk dan wil er nog wel eens een haartje weg blijven. Ik heb ook nog een litteken van toen ik een piercing had, de haargroei daar omheen is helemaal verstuurd (ook waar geen littekenweefsel zit).

Serena (van Beautylab) heeft net een artikel geplaatst over hoe je je wenkbrauw (voller) kunt laten groeien. :slightly_smiling_face:

Mijn moeder heeft er ooit een heleboel uitgetrokken en die kwamen niet meer terug. Nu ziet het er echt niet meer uit.

Dus ik zou niet te enthousiast gaan plukken haha. Maar als je alleen de overbodige haartjes weghaalt is er niks aan de hand. Dan is het ook juist fijn dat die niet terug komen.
Zelf haal ik alleen de haartjes ONDER mijn wenkbrauwen weg die ‘verdwaald’ zijn. En verder knip ik mijn wenkbrauwen af en toe bij, zodat die haren niet te lang zijn.

Bij mij komen ze helaas altijd terug, heb van mezelf ook best volle wenkbrauwen :stuck_out_tongue:

Normaal gesproken groeien ze terug tenzij je de wortel er ook mee uit trekt