Gouden sieraden??

Hoihoi,

Ik ben hier nieuw en ik wou graag advies over gouden sieraden. Ik heb zelf al een beetje rondgekeken en zie dat ze al snel vrij duur worden, maar ik vind ze zo mooi! Ik heb er dus wel een budget over. Ik houdt vooral van wat simpele designs, die je elke dag wel kan dragen. Ik zat vooral te denken aan kettingen zoals deze: Gouden ketting - Elegante dames colliers van 14k goud

Ik ben niet echt van de ringen en ik heb wel gaatjes, maar ik heb al jaren geen oorbellen meer ingehad. Ik weet dus ook niet of dat goed zou gaan.

Wat vinden jullie van de link hierboven qua prijs en kwaliteit? En kennen jullie andere sites waar je mooie goude kettingen kunt kopen voor een redelijke prijs? Ik heb geen idee wat echt redelijk is voor zo’n sieraad. Ik vind vooral de modellen met ringen of vormpjes aan het uiteinde mooi. Het liefst niet te groot, want ik wil niet dat het in de weg zit bij mijn dagelijkse activiteiten.

Ben benieuwd naar jullie meningen en suggesties!

Bij www.louvabel.nl hebben ze goudkleurige sieraden die er supermooi uit zien. Volgens mij zijn die ook gemaakt van materiaal dat onder water kan. Dat is alleen niet van echt goud, maar daarom dus ook wel weer wat goedkoper.