Gouden bruiloft, cadeau kleinkinderen?

Hoihoi,

Eind december zijn mijn opa en oma 50 jaar getrouwd. We hebben dan een groot feest met de hele familie, dus alle (klein)kinderen van opa en oma en de broers/zussen/neven/nichten etc.

Als directe familie ((klein)kinderen) geven we al een cadeau aan opa en oma, maar het leek de volwassenen ook een leuk idee als wij als kleinkinderen iets zouden geven. Dit hoeft dus geen groot cadeau te zijn omdat ze dat al krijgen. Weten jullie iets wat we zouden kunnen geven? Of misschien iets wat we kunnen doen op het feest zelf?

Foto’s worden op de dag zelf al gemaakt door een fotograaf, dat wilden opa en oma graag. Dus van te voren foto’s maken met de kleinkinderen is een beetje dubbel op. Leeftijd van kleinkinderen is tussen de 5 en 20 jaar.

Wij hebben toen een foto gemaakt met de kleinkinderen en deze op zo’n canvasdoek laten drukken, die nu in de woonkamer hangt bij opa en oma.

Misschien met z’n alle een filmpje maken met z’n alle? Of een libdub oid?

Wij hebben eens een foto laten maken en gegeven, mooi ingelijst.
We hebben ook eens een gedicht gemaakt en die opgedragen.

Wij hebben een photoshoot gedaan voor zowel het 40 jarige huwelijk als het 50 jarige huwelijk van mijn opa en oma, ze vonden het heel leuk!

Misschien een verjaardagskalender laten maken? Met gewoon spontane foto’s die al bestaan, niet per se een fotoshoot.

Dankje voor de reacties!

Denk alleen niet dat iets met foto een goed idee is, omdat ze op de dag zelf dus foto’s willen laten maken. En als we dan een cadeau geven met een ‘oudere’ foto is ook een beetje raar lijkt me haha. En het leukste is wel om het op die dag te geven, niet pas achteraf met de op die dag gemaakte foto’s

Mijn opa & oma waren 2 maanden geleden ook 50 jaar getrouwd, wij hebben als cadeau met de hele familie een fotoboek gegeven. En hebben met alle kleinkinderen een handje in de verf gedaan en deze vervolgens allemaal op een eigen schilderij gedaan. Erg makkelijk te maken en ze vonde het heel erg leuk om te krijgen. We hebben al deze handjes opgehangen in de gang van groot naar klein , en dan schuin omhoog !

Misschien een leuk idee (weet niet of het haalbaar is), iedereen geeft zijn favoriete momenten met je opa/oma door en die zetten jullie op de foto. Dus dat ze foto’s uit het nu hebben met de meest leuke herinneringen.
Of juist wel allemaal oude foto’s laten zien als dat meer haalbaar is.