Gothic & alternatief.

Ik dacht laat hier wat over beginnen.
Zelf ben ik alternatief, de meeste mensen vinden me gothic.
Alleen het probleem is dat mensen er negatief over denken, en het meeste is nog geen eens waar.
Het zijn gewone normale mensen zoals jij maar dan met een andere stijl, ook al vinden de meeste meisjes de stijl niet mooi, ik dus wel :wink:
Laat je mening achter ?
Wat vinden jullie van goth’s?
en gemene opmerkingen ben ik wel gewend onderhand hoor :]
Voor de mensen die willen weten hoe ik er uit zie ?
Zo dus :

http://rhenen.pantarijn.teletop.nl/tt/pantarijn/courses/r3kb_ictroute.nsf/7eedb282ffd3bfb4c12575d50063ac94/$file/DSC00261.JPG?OpenElement

http://rhenen.pantarijn.teletop.nl/tt/pantarijn/courses/r3kb_ictroute.nsf/7eedb282ffd3bfb4c12575d50063ac94/$file/DSC01662-2.JPG?OpenElement

http://rhenen.pantarijn.teletop.nl/tt/pantarijn/courses/r3kb_ictroute.nsf/7eedb282ffd3bfb4c12575d50063ac94/$file/DSC01452.JPG?OpenElement

http://rhenen.pantarijn.teletop.nl/tt/pantarijn/courses/r3kb_ictroute.nsf/7eedb282ffd3bfb4c12575d50063ac94/$file/DSC01295.JPG?OpenElement

ik ben wel bevriend met goth’s
maar zelf kleed ik me gewoon mainstream

Ajoh, boeie wat mensen van je denken. Ik heb geen mening over goths of emo’s of hippies of kakkers of huppels of welke stroming je maar kan bedenken. Iedereen moet maar gewoon doen waar ze zelf zin in hebben toch?
Het is alleen maar leuk dat je durft af te wijken van de gevestigde orde, en verder moet je er maar niets om geven wat je allemaal hoort.

ik ben zelf ook alternatief, dus ik heb er niks op aan te merken =]
ik vind dat je jezelf moet zijn, moet doen wat je wilt en dat ook
van anderen moet respecteren

Ze zijn cuwl :3

Ik ken er geen.

ik ben zelf ook alternatief’alto/gothic/mezelf en ja het is vervelend al die opmerkingen maar zo zijn wij blij met onszelf, en hun hoeven niet blij te zijn voor ons. wij durven tenminste anders te zijn dan al die H&M’tjes die denken dat BBboxer boven de broek moeten uitkomen en dat alles van de H&M geweldig is.

mijn zus is gothic. (of nouja, 80’s punk, iets in die richting). En ik vind het tof. en ik haat die vooroordelen. Like, iemand in mijn klas van vorig jaar zei: Gaat je zus dan ook naar de duivelsschool? -.-

Hhaha ja indd.
ik doe lekker wat ik zelf wil :]
Als ik op school met laarzen van een zool van 11 cm aan kom kijken ze niet meer raar op, en als me mascara is uitgelopen denken ze dat het zo hoort , haha.
Even voor de mensen ik ben NIET FAKE!
Ik ben niet zo zielig dat ik foto’s ga posten van andere.
Als je me niet gelooft kijk je maar op me hyves.
http://demoninside.hyves.nl

Fotos doen het niet

Ik zou ook niet verwachten dat iemand die foto’s zou faken hoor, zo speciaal zijn ze echt niet.

Ik heb wel is gehad op Vampirefreaks dat iemand fake was, en mijn foto’s daar voor gebruikte, kan ik zo boos om worden het slaat gewoon nergens op dat mensen dat doen!
ik heb echt een hekel aan dat soort mensen.

Alternatieve mensen zijn cool ik ben zelf ook alternatief en kleed me een combo van emo/scene/punk/rock achtig :slightly_smiling_face: vind het stom dat iedereen er commentaar op heeft, gelukkig is dat bij mij nog niet zo erg omdat ze niet goed weten in welk hokje ze mij moeten plaatsen, gna gna =3, maar er word zo veel op bevooroordeeld (schrijf je dat zo? :-/) we hebben 1 gothic meisje op de opleiding en mijn klas heeft vaak opmerkingen onderling over haar omdat ze van die hoge schoenen aan heeft zeg maar en dikke eyeliner maar ja :S, mensen zijn nou eenmaal bevooroordeeld niks aan te doen :confused: ik vind het juist leuk om andere alternatieve mensen te ontmoeten alleen wonen er niet zo veel in mijn omgeving >< (arnhem, doetinchem)

Bijna al mijn vrienden wonen ver weg, njah ik moet er heen met de trein.
ik woon in een ongelooflijk revo dorp!
kan je nagaan hoe die mensen me daar aankijken als ik even naar de supermarkt ga :]
ik ben daar 1x weg gestuurd omdat ik een duivelskind zou zijn omdat Magere Hein op mn vest stond:P

Oh ik heb ook wel eens nep accounts aangemaakt met vrienden en slechte overbelichte foto’s zoals die van jou gebruikt om andere ‘gothics’ te pesten. Het is gewoon grappig.

OMG dat is erg,klaag ze aan!

Ja idd mensen kijken vaak omdat je er anders uit ziet, en als een of ander meisje loopt met de borsten half uit haar bloesje is het opeens normaal :confused:

Lol
ben zelf ook wel alternatief ja
laat iedereen lekker :’)

Ik vind alle alternatieve stijlen wel leuk, het spreekt me allemaal op de een of andere manier aan.
Ik word zelf op school emo en gothic genoemd, maar ik vind mezelf niet in een categorie passen.

lol xD
ik ben emoscene denkik . xD
soms ook wel preppy en soms gothicish.
whatever xD
maarbtw, over die revo dorp XD
ikben lekker christelijk
en ik word er niet door aangekeken ofzo
mn stijl ed XD