Google drive

Oke, ik heb een probleem en internet kan mij niet helpen dus hopelijk is er hier iemand die antwoord op mijn vragen heeft.
Als ik een antwoord heb laat ik dit topic weer verwijderen!

Ik zit met een aantal andere mensen in een google drive groep waarin heel veel documenten gezet worden. Nu komen er steeds meldingen zodra iemand een document veranderd heeft, maar is het ook zichtbaar wanneer iemand een document gelezen heeft? En als je een document veranderd hebt en je wil niet dat dat zichtbaar is voor anderen, kun je die melding dan verwijderen?

Alvast bedankt!

uppppp

Ik zit niet in een groeps google drive maar bij mijn eigen google drive bestanden staat er aan de rechterkant ‘revisiegeschiedenis’ waar alle data staan van wanneer er bewerkt is met mijn naam erbij. Als je dan op die data klikt kun je zien hoe het bestand toen was.

Ik neem aan dat het hetzelfde is voor groepsbestanden.

Dankjewel! Ik zal eens kijken :slightly_smiling_face: