GoGo Tickets betrouwbaar?

Sorry, ik had het al in het concert-topic geplaatst, maar daar reageert niemand en ik moet het vandaag weten! Heeft iemand ervaring met http://www.gogotickets.nl/ ? Het ziet er wel betrouwbaar uit, maar ik ben echt bang dat het oplichters zijn. Ik wou namelijk kaartjes bestellen voor Pearl Jam!

gogo verkoopt kaartjes door dus ze willen hier winst bij behalen meestal zijn deze kaartjes duurder. het enige voordeel wat je op zo"n site hebt is dat als je naar een uitverkocht concert gaat, er op zo’n doorverkoop site nog wel kaartjes te koop zijn ( wel voor een vaak veel hogere prijs dan origineel).
maar ga je naar een concert dat nog niet uitverkocht is zal ik toch kijken bij een officieel verkooppunt (staat vaak op de site van de desbetreffende band zelf).

alsnog bied gogo tickets niet helemaal 100% garantie dat je goede tickets krijgt het kan maar zo zijn dat de wederverkopen je valse ( gekopieerde tickets doorverkoopt) maar deze kans is zeer klein.

ik weet al deze informatie omdat ik via zo’n vergelijkbare site viagogo was die site geloof ik kaartjes had besteld voor het ben howard concert, dat toen uitverkocht was. maar via deze site toch nog aan kaartjes ben gekomen. maar heb destijds ook met buikpijn gezeten of het wel goed zou gaan (A) dus wil je helemaal zeker zijn toch maar het officiele kaartjes verkooppunt opzoeken:)

Ik zou het niet weten sorry!

http://www.ticketsenconcertkaarten.nl/?page_id=9

hier nog even een lijst met betrouwbare verkooppunten;)

Hartstikke bedankt! :slightly_smiling_face: Ik probeer ze eerst maar eens te winnen via de radio haha

dubbel

Hm, ik las op facebook dat iemand 1 kaartje over heeft voor Pearljam en hem verkoopt voor60 euro, maar ik weet niet of die site betrouwbaar is…

Algemeen “is deze site betrouwbaar” topic.