Goedkope make-up

Binnenkort start ik met de verkoop van verschillende merk make-up online tegen een goedkope prijs. Heb een aantal vragen die ik graag zou willen stellen om jullie voorkeuren te polsen. Alvast heel erg bedankt voor je medewerking.
Waar koop je het liefst je make-up? Online of in een fysieke winkel?
Gebruik je altijd hetzelfde merk voor je make-up?
Welke merken make-up koop je het meest?
Zou je vaker online make-up bestellen als de prijs minimaal 30% scheelt in vergelijking met de fysieke winkel?

Waar koop je het liefst je make-up? Online of in een fysieke winkel?Fysieke winkel
Gebruik je altijd hetzelfde merk voor je make-up? Nee
Welke merken make-up koop je het meest? Catrice en Essence
Zou je vaker online make-up bestellen als de prijs minimaal 30% scheelt in vergelijking met de fysieke winkel? Misschien wel als er verder geen verzendkosten bij zitten. Al vind ik het online wel lastig, omdat je dan de producten van te voren niet kunt testen.

Nee ik koop het altijd liever in de winkel, tenzij het speciale merken zijn die eigelijk alleen in Amerika te koop zijn zoals Sigma e.d.

Ik gebruik MAC cosmetics, en wissel vaak af van producten.
En ze krijgen steeds meer merken in de winkels, dat vind ik erg fijn omdat ik altijd wil kijken hoe de kleur in het echt is ipv op een fotootje.

Daarnaast zijn er vind ik al veel make-up webshops, en heb daar al een favoriet in gevonden die alles bieden wat ik nodig heb/wil hebben. :slightly_smiling_face:

Ik koop make-up alleen in de winkel

Waar koop je het liefst je make-up? Online of in een fysieke winkel? Fysieke winkel[color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue]Gebruik je altijd hetzelfde merk voor je make-up? Nee, verschilt meestal[color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue]Welke merken make-up koop je het meest? MAC en Maybelline[color=rgb(51, 51, 51)][font=Helvetica Neue]Zou je vaker online make-up bestellen als de prijs minimaal 30% scheelt in vergelijking met de fysieke winkel? Misschien, denk het niet.

  1. Fysieke winkel
  2. Ik gebruik niet veel merken, maar wel meer dan 1
  3. Essence
  4. Misschien, als het met de verzendkosten erbij nog goedkoper is dan denk ik van wel

Bedankt voor al jullie reacties. Hoop op nog meer…Hier kan ik wat mee.