goedkope kapsalon.

hi!
google isn’t my best friend today, so i need your help!

ik ben op zoek naar een goedkope kapsalon ofzo.
ik wil heel graag mijn echte haarkleur weer terug, en ik ben nu licht/platina/porno blond :’) mijn echte haarkleur is heel donkerblond.
ik heb haar tot net over mijn schouders, maar ik heb ook clip-in extensions van 50 cm lang die ik ook wil laten verven. ik weet niet of ze dat willen doen in kapsalons maarja.

mijn thuiskapster ben ik niet echt tevreden over, eerst moest het koperblond worden, werd het knaloranje. en toen het donkerbruin moest worden kreeg ik een groene gloed.

dus weet iemand een kapsalon die meerdere fillialen in nederland heeft, of een in de buurt van oss/uden waar het verven niet meteen 50 euro is?

ik zou het miss ook wel thuis kunnen verven, maar kan niet zo goed een kleur vinden in de winkel, en ben veel te bang dat het groen word ofzo.
zal even een foto posten van mijn haar nu + uitgroei.

Hihi ik woon daar ook :’) Maar ik denk eigenlijk dat je bij een goede kapper al gauw dat bedrag kwijt bent. Je zou eventueel aan een goede kapper advies kunnen vragen hoe je dat het best zelf kunt doen, want dat is nou eenmaal veel goedkoper.

Brainwash is goedkoop, goed weet ik niet :")

-

ah, leuk ^^ haha.
weet jij nog een goede kapper dan, zonder even van de prijs uit te gaan?

Brainwash heb ik wel goede verhalen over gehoord.
Ik ga hier naar de buurtkapper, komen veel oude mensjes :wink: maar die vrouw kan zo goed knippen en verven! en ben daar ¤45,- kwijt voor verven + knippen (Rotterdam). In Eindhoven bij Arena haarmode was ik altijd ¤120,- kwijt :expressionless:

wow oke! dat si goedkoop! voor knippen en verven!
maar rotterdam is veel te ver weg haha.

up

Brainwash is goedkoop! Zit overal in NL, moet je even op de site kijken. Verven is daar 15eu dacht ik, weet niet zeker.