goede vrienden of meer?

hee girlssss,

ik ben al een jaar goed bevriend met een jongen uit mn klas we appte eerst eigenlijk nooit en we hadden nog nooit afgesproken met zn 2en. maar sinds vorige week zijn we gaan appen we hebben echt lange gesprekken en raken maar niet uitgepraat. via app vroeg hij of ik zin had om met hem af te spreken dus ik ja gezegd en toen hadden we zondag afgesproken het was echt een hele gezellige middag (niet gezoend ofzo) we vonden het beide erg gezellig maar ik weet niet of hij het zag als een date of gewoon als een gezellige middag

denken jullie dat hij het zag als een date ? hoop dat jullie me kunnen helpen liefsss

Kan jij het beste aan hem vragen, hoe hij het zag.

hoe kan k dat het beste vragen dan? :flushed:

Ik zou tijdens het appen aan hem vragen, hey wat vond jij van dat middagje of hoe zag jij dat afspraakje? Je kan ook gewoon aan hem vragen of hij nog een keer iets met je wil gaan doen.

Oei spannend :slightly_smiling_face: Ik zit eigenlijk met exact hetzelfde, dus ik kan je helaas niet helpen :S Maar vragen lijkt me idd een goed idee :slightly_smiling_face: Laat je nog even weten hoe het is afgelopen :wink:?

ik vraag denk ik of hij nog een keeertje iets met me wil gaan doen … k zal jullie op de hoogte houden

Ik heb dit afgelopen vrijdag ook gehad… maar het is zo kut omdat je niet weet hoe diegene het ziet! laat weten hoe het is afgelopen :slightly_smiling_face: