Goede titel voor een verhaal

Hoihoi. Ik ga samen met een cowriter een nieuw verhaal schrijven op Quizlet.nl maar allebei weten we geen goede titel. Hier een korte beschrijving van het het verhaal:

“Alison gaat naar een nieuwe school en word al snel populair. Net als haar vriendje. Beide zijn ze gelovig en hebben ze dus geen seks voor het huwelijk. Maar zelfs zonder seks gaat hun relatie geweldig. Ze zijn tenslotte al 2 jaar samen. Alison heeft een beste vriendin en een beste vriend die bi seksueel is. Later komt Alison er via de schoolkrant achter dat haar vriendje seks heeft gehad met de grootste tuttebel van de school. Alison reageert vol ongeloof en begrijpt niet dat hij zijn geloof opgeeft voor die barbiepop. Hij zegt het uit te kunnen leggen maar dat is slap gelul. Hij is gewoon vreemdgegaan, klaar. En dat het in de schoolkrant moest heeft mevrouw Barbie geregeld. Lief he…
En er is ook een jongen (Jayden) die verschillende seks partners heeft die allemaal het daglicht niet meer zien. Later komt hij dus op die school waar Alison ook op zit en raakt gelijk geinteresseerd in haar. Alleen is er een klein probleempje. Jayden is een vampier. En de reden dat hij interesse heeft in Alison is omdat haar geur zo lekker ruikt en hij haar eigenlijk dolgraag wilt bijten. Weet hij zich te beheersen of geeft hij toch toe aan de drang om te bijten?”

We willen alleen niet verklappen dat de jongen een vampier is. Des te groter is later de verrassing. Ideeen zijn van harte welkom!

Ik vind dat je een titel zelf moet bedenken.
In dit topic staan wel tips voor het bedenken van een titel. (zie de inhoudsopgave)
http://forum.girlscene.nl/forum/schrijfsels/tips-voor-schrijvers-106910.0.html