goede seks?

jemig al die berichten die ik hier lees! en zoveel meisjes die nog onder de 16 zijn! het is misschien helemaal niet ‘cool’ dat ik dit zeg, omdat zo vroeg mogelijk seks de trend is, maar ik vind het soms echt ongelooflijk wat meisjes van mijn leeftijd al allemaal hebben gedaan… maarja mijn mening natuurlijk. maar nou wou ik weten, wat vinden jullie nou een normale leeftijd voor de eerste keer? ik persoonlijk zo rond de 18 19 en ik weet dat er heel wat meisjes zijn die dat véél te laat vinden.

EDIT: ik wilde als titel ‘goede leeftijd’ doen, maar ik schreef perongeluk ‘goede seks’

Alsof er nog niet genoeg topics zijn waar dit wordt besproken. Daarnaast snap ik de link niet tussen de topic titel en je bericht.

Volgens mij zijn hier al genoeg topics over.

moet iedereen helemaal zelf weten

kijk naar de edit in mijn beginbericht dannn

Ik denk dat ieder voor zich wel kan bepalen wanneer hij of zei er klaar voor is.

Oke dannn

wat ben je cool

leven en laten leven.

?

Interesseert me echt niet, ik neem het niet echt serieus (en ja, ik was er ook vroeg bij) maar moeten ze lekker zelf weten. Ik heb wel andere dingen om me druk om te maken dan de leeftijd waarop anderen seks hebben.

Dat mensen dat even lekker zelf moeten bepalen.

En ts; doe wat aan je attitude.

Dankje

kee.
wat moet ik verbeteren dannn?

Wat ik nou niet snap, je vindt dat je jouw leeftijd veel te vroeg vindt en dat je vindt dat mensen er tegenwoordig veel te vroeg bij zijn, maar je gebruikt porno als een motivatie om je huiswerk te maken? En eh ja, je mag zeker iets doen aan je attitude ja. Dannn.

http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/vanaf-welke-leeftijd-vinden-jullie-sex-normaal-262017.0.html