Goede oortjes onder de 30,-

Hooi,
Ik heb nu oortjes van samsung die ik heel fijn vind, maar ik moet ze er nu half in doen, anders geeft het een heel hol geluid. Deze oortjes van Samsung worden helaas niet los verkocht, dus vandaar dat ik naar nieuwe op zoek ben. Ik wil graag zo’n pauze button er op en de kwaliteit moet gwn oke zijn, maar 30 euro is toch echt de max. Ik heb zelf de House of Marley Smile Jamaica op het oog, maar lees hier zowel positieve als negatieve reviews over. Hebben jullie oortjes die jullie aanraden of ervaring met die van House of Marley? Alvast bedankt :slightly_smiling_face:

X Valerie

Ik vind zelf die van phillips wel fijn, weet niet of die wel aan al jou eisen voldoet, maar kost maar iets van 11 euro geloof ik.

Ik heb JBL in-ear oortjes, vind ze wel fijn en je krijgt er meerdere dopjes bij voor de maat.

Ik heb zelf deze:http://www.bax-shop.nl/home-audio-oordopjes-in-ear/house-of-marley-uplift-midnight-mkii-oordopjes-met-mic

Je hebt ook house of marley oordopjes voor 20-, maar ik vond persoonlijk deze fijner
Edit: haha zie net dat je die van 20 al had genoemd in je post. Maar ik ben dus voor de duurdere variant gegaan. Heb ook die van 20 gehad, maar deze lijken wel echt beter.

Heb laatst voor 11 euro oortjes van Sony gekocht bij de Bart Smit. Ik vind ze prima; betaalbaar en goede kwaliteit.

Ik gebruik zelf altijd oordopjes van Sennheiser. Ik zweer echt bij dat merk. Zeker een aanrader als je in-ear oordopjes zoekt!

Merken zoals Samsung en Phillips vind ik persoonlijk echt helemaal niets, daarvan vind ik het geluid nergens naar klinken (als je de goedkope oordopjes kiest). Ik ben ook geen fan van Apple, daarvan is het geluid ook hol en ze gaan snel stuk bij dagelijks gebruik.

^Precies dat

Sennheiser CX 300 II zijn echt hele fijne oortjes!

Zijn die sennheiser oortjes ook een beetje val bestendig? Want dat is hoe ik mijn meeste oortjes sloop.

Thanx voor alle tips! ^wil ik ook wel weten, sloop oortjes nogal snel oops :’)

Sennheisers zijn geweldig! Ik heb ze gekocht voor 30 euro maar ze gaan nu alweer 2 jaar mee en ik zweer bij in-ear!

Ik heb ze in ieder geval nog nooit gesloopt terwijl ik ze liet vallen, haha. Ik ben er zelfs regelmatig op gaan staan, maar ze kunnen heel wat hebben!

^ Ik heb het erop gegokt en Senheisser oortjes gehaald… :stuck_out_tongue: Ze kostte 35 euro, dat is echt veeeeul meer dan ik normaal aan oortjes durf uit te geven. Ik moet zeggen ze zitten lekker en klinken goed, maar of ze lang meegaan zal ik vanzelf achterkomen

Ik zweer ook bij Sennheiser idd. Voor 15 euro heb je al goede oortjes met een bassboost, die precies goed is en niet overdreven. Ik zit nu al wel aan mijn derde paar in 3 jaar maar ik ga ook best wel lomp met mijn oortjes om, ben er 1 kwijtgeraakt en heb de ander gesloopt door ze per ongeluk mee te wassen :’)

Maar valbestendig zijn ze zeker want anders had ik al twintig keer zoveel paar oortjes gesloopt dan ik nu heb gedaan.