Goede concealer voor donkere kringen ( wallen )

Ik zit dus echt met een probleem, mijn wallen ( donkere kringen ). Ik heb opzich best een mooie huid, redelijk egaal, ik heb alleen hele erge donkere kringen, het is bij mij erfelijk, dus meer slapen, meer drinken etc. heeft geen zin.

Ik zoek een goede concealer om de wallen het beste te bedekken. Ik heb meerdere concealers geprobeerd en ik heb vaak het probleem dat de concealer in mijn huidstructuur ( ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen ) gaat zitten.

Hebben jullie tips voor een fijne concealer, dan hoor ik ze graag :slightly_smiling_face:

Upje, heb hier ook last van.

Hier heb ik ook last van! Zelf gebruik ik nu eerst een vloeibare concealer, volgens mij van Maybelline of MaxFactor, en daarna poeder, Dream Matte Mousse van Maybelline. Dat helpt wel redelijk, maar je ziet wel op foto’s ( heel raar, in het echt niet) dat ik daar een stuk lichter ben opgemaakt. Dat is wel minder. Verder is het na een paar uurtjes weer donker :frowning_face:… Als iemand dé oplossing weet; graaag

wat een research weer :’)

Mac pro longwear! Ik zweer bij deze het is de beste!
het is een vloeibare dunne concealer met een hele goede dekking
wel 18 euro maar je doet er erg lang mee en het is zeker het geld waard!

ik heb na een lange tijd zoeken ( ik heb elke dag grote blauwe wallen) deze gevonden en wil deze zeker nog een keer kopen!

http://bin.ilsemedia.nl/m/m1fyvgdwmsr9.jpg

De beste zover ik ken, hij kost rond de 15 euro dacht ik
Hij dekt super goed!

Ik vind de Camouflage Cream ofzo van Catrice erg goed voor de prijs!

http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.blushmuch.nl/wp-content/uploads/2012/03/catrice-concealer-palette-1.jpg&imgrefurl=http://www.blushmuch.nl/review-catrice-allround-concealer-palette/&h=300&w=700&sz=154&tbnid=keLukFRe-KjShM:&tbnh=90&tbnw=210&zoom=1&usg=__kzHzbwaoogivo7eMxiH7vtYOtqw=&docid=CGZL3POyzKB9qM&sa=X&ei=mshmUt20L8Gv0QXZw4HwAw&ved=0CD8Q9QEwAg

Die van bourjeois is goed! Die gaat niet in je lijntjes zitten.

oranje concealer?