Girly Laptop??

Heeft een van jullie een leuk iedee om je laptop lekker Girly te maken (een site mag ook) Ik heb namelijk dezelfde als mijn broer en ik wil de mijne mooier maken… Maar ik wil ook niet dat hij helemaal vol met lijm zit (als ik het toch niet zo mooi vind enz…)

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen xxx

Waarom je bloglink onderaan je post?

Ik heb je link weggehaald omdat er in de regels staat dat reclame (behalve in je sig en het daarvoor bedoelde topic “post hier je site/blog”) niet is toegestaan.

Koop een plastic roze laptophoes van ebay…?

Verf je laptop roze :}

Er zijn zat websites die stickers aanbieden op het formaat van je laptop, deze kan je dus zonder al te veel problemen op de voorkant van je laptop doen. (De achterkant van het scherm dus eigenlijk.)

Verder bestaan er ook stickers die je op je toetsenbord kan plakken, wel met gewoon de letters erop, maar dan in een bepaalde stijl.

Bij de Action hebben ze girly laptop stickers :stuck_out_tongue: ik weet niet of ze nog hebben, maar ik had voor een 1 euro een roze gitaar met glitter stenen. Best leuk :wink: en de stickers laten geen lijm resten achter als je een nieuwe wil :stuck_out_tongue:

Bedankt allemaal, en die link komt er altijd vanzelf onder ik kan er niks tegen doen sorry :cold_sweat: , Ik heb het nu weggehaald dus jullie hebben er geen last meer van!

maar bedankt allemaal… Ik ga ff kijken bij de action.

groeten suzanne