Gigolo, zou jij dat doen?

Ervaren Gigolo, bekend van diverse interviews is nu wel benieuwd waarom je nu wel of niet een Gigolo zou boeken en wat je dan zou verwachten.
www.gigolo-jaxx.nl

Ik zie het nut als vrouw niet echt. Open Tinder en er zijn 101 mannen die vanavond nog met je willen afspreken, van alle soorten en maten.

Om dan heel veel geld uit te geven aan iemand die die week al met weet ik veel wat in bed heeft gelegen, mwuah.

een gigolo is er voor jou genot. Een professional. Ook geen gezeik achteraf als ze per ongeluk verliefd worden. En zeker geen gestuntel in bed. Dat is ook wat waard toch.

Een gigolo is er omdat hij geld wil verdienen, en dat op deze manier doet. En dan kan hij een passie hebben voor zijn werk, ik zal toch echt altijd kiezen voor iets dat gelijkwaardiger is. En zij heeft overigens wel gezeik als ze per ongeluk verliefd wordt, want een gigolo is onbereikbaar. Gestuntel in bed hoort er ook bij, toch? Ik vind dat nooit zo erg.

Mij ga je echt niet overtuigen. :’) Misschien iemand anders.

ik hoef je niet te overtuigen. Ik heb klanten van 18 tot 60 en ben gewoon benieuwd wat de beweegreden is van veel dames om het wel of juist niet te doen.

Dat kan je met je klanten overleggen toch? Of ga naar het viva forum. Hier zitten veel minderjarige meiden of twintigers.

dank voor de tip. natuurlijk overleg ik maar er zijn er genoeg die wel willen maar bv nog niet durven. Ik wist overigens niet dat dit voor minderjarigen was.

Lekker afwachten tot ze wel durven ipv proberen invloed uit te oefenen dus. Succes.

gaat ook niet om invloed uit te oefenen. gewoon benieuwd naar beweegredenen. Voors en tegens.

Zou zelf echt geen gigolo boeken, ben nou niet zo wanhopig voor goede seks of whatever dat ik er voor zou betalen. Het hele idee van afspreken voor seks staat mij al niet aan.

Het is niettemin fijn dat jullie er zijn natuurlijk, voor andere.

Als ik veel geld zou hebben en weinig tijd om te daten, dan zou ik het best overwegen als de man er fotomodel-knap uit zou zien. Zo’n onbereikbare man zeg maar.

Wat ik verwacht? Dat hij zich helemaal focussed om mijn genot en me mooi, geliefd en bemind laat voelen. Van tedere knuffel seks tot keiharde pornoseks. Dat dus.

Op zich wel benieuwd hoe dat zou zijn.

… maar, om deze advertentie nu te plaatsen op een meidenforum? Als je vraag echt serieus is, ok, maar dan ook maar net.

Op zich maakt het toch niks uit als er minderjarigen of twintigers zijn? We hoeven sekswerk ook niet onnodig te bedekken of ontkennen. Juist open over zijn dat het bestaat en ook een baan kan zijn.

Nee hoor. Ik vind sekswerk prima en bespreek dat ook gewoon open.

Volgens mij is TO echter vooral op zoek naar nieuwe klanten, onder het mom van ‘zou jij dit ooit doen’.

Ik neem aan dat je niet de aantrekkelijkste klanten krijgt. Degene die seks kunnen hebben zullen tenslotte niet gaan betalen voor een gigolo als ze inderdaad op tinder zo met iemand kunnen afspreken. Of heb ik het verkeerd?
Niet om slecht te spreken over je publiek maar dat denk ik.

Dat vraag ik me ook af. Ik zou bij een gigolo ook juist meer druk voelen. Ook de extra aandacht voel ik dan weer niet zo. Iedere jongen waar ik een date mee heb gehad nam uitgebreid de tijd (zonder hier op details in te gaan haha), en ik was na een avond geen 200 euro lichter haha.