Giesbeek

Ik ga verhuizen naar Giesbeek!! Een dorpje vlakbij Arnhem… En ik vroeg me af (kans is klein haha) of er hier meiden zitten die daar (in de buurt) wonen? Het is een heel verschil aangezien ik nu in Den Haag woon, van een drukke stad naar een dorpje… Vraag me af hoe het leven daar is!

haha, ja ik woon daar vlakbij!
en ik ken ook mensen die daar wonen.
het is er inderdaad best wel rustig ja, en ik heb gehoord dat ze daar ook een soort strand hebben?:stuck_out_tongue: naar welke school ga je dan?

Ik ga in Nijmegen naar school, ROC Nijmegen, opleiding schoonheidsspecialist doen :grinning:
Die van Arnhem was dichterbij en heeft ook dezelfde opleiding (Rijn Ijssel) maar die school heeft niet zo’n goede indruk bij mij gemaakt haha…

Edit: Beetje gezellige mensen daar of niet??

x

jaa, maar vooral veel oude mensen ;p

Ik woon héél vlak bij giesbeek.
Er is echt bijna niks te beleven, maar je kan natuurlijk altijd gaan stappen in Arnhem enzo.
Ze hebben inderdaad een soort van strandje, een groot meer waar echt íedereen in zomer komt om te zwemmen en te zonnen. Dan is het wel heel gezellig.
Verder kom ik nooit in giebeek, kom alleen in duiven/westervoort/arnhem/zevenaar zijn allemaal íets grotere dorpjes er vlak bij.

Oke nou dat klinkt positief. Dat van die oude mensen ook wel verwacht. In het huurhuis waar ik ga wonen woonde een vrouw van 91, die daar na 55 jaar weggaat om in een verzorgingshuis te gaan wonen haha…

En dat meertje daar, dat is als het goed is dat recreatiegebied dat afgesloten is of niet? We reden er langs maar we hadden geen zin om voor die paar minuten 5 euro parkeergeld te betalen hihi…

Uhm ik ben er deze zomer nog geweest, woon er niet ver vanaf. Je kunt er inderdaad zwemmen enz. en het is iets van een half uurtje met de bus van arnhem ofzo?!
ik weet niet of het afgesloten is…

Je hebt de giesche kop, daar is inderdaad een slagboom enzo maar het is niet afgesloten dacht ik?
En daarnaast ligt lathum, ook een strandje en daar kan iedereen gewoon zo heen hoor?

Upje.

-

Ik woon in wehl
Nouja niet heel dichtbij (wel bij didam haha)
Maar ik kom er wel soms. Mijn vriend woont ergens bij Duiven, en zijn zus dr vriend woont er.
haha

oooo daar komen mijn 2 katjes vandaan <3
Maar als het vlakbij Didam is, is het ook vlakbij het dorpje waar ik woon, dan heb ik eigenlijk niet nog meer toe te voegen x’D

nutteloos

ik woon zelf in giesbeek! :grinning:
enn ik vind het eigenlijk veel te saai en rustig whaha

woon zelf ook in Giesbeek, maar ik vind ´t niet saai ofzo, alles is makkelijk te bereiken vanaf hier. In Duiven, Zevenaar en Doesburg ben je binnen een kwartiertje, en je kan met de bus best snel in Arnhem komen. En het leuke van Giesbeek is dat je het strand echt voor de deur hebt. Verder is het wel aardig rustig, maar daar wen je wel aan hoor :stuck_out_tongue: